Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2022

Прогулянка на яхті в Києві – чудовий та крутий відпочинок


Прогулянки на яхті – це більше, аніж відпочинок


Романтична прогулянка на яхті


Прогулянки на яхті – це більше, аніж відпочинок. Це умиротворення, спокій, позитивні емоції та гармонія. Це якраз те, чого найбільше не вистачає у повсякденній міській суєті. Розбудити свої емоції, доторкнутися до чарівного світу природи, отримати заряд бадьорості просто: для цього потрібно скористатися послугою оренди яхти.

Романтична прогулянка: тут усе справжнє

Яхта – це прекрасне місце, аби освідчитися коханій людині, або просто «освіжити» колишні почуття. Неодмінно замовте прогулянку, якщо вам потрібно відволіктися від міської суєти, побути наодинці із собою. Судно – це якраз те місце, де можна побути самим собою. Тут не потрібно здаватися кращим, ніж ти є насправді. Завдяки прогулянці на яхті https://www.dniprotrip.kiev.ua/progulki_na_yahte_kiev/ можна досягти гармонії з собою та з оточуючим світом.

Відпочинок на яхті ще й корисний для здоров’я. Адже весь час перебування на судні так чи інакше зв’язаний з активними рухами. Адже пасажири гулятимуть по палубі, їм доведеться присідати, вставати, робити повороти в різні сторони. Відтак, прогулянка підтримуватиме у чудовій формі. Навіть кількагодинне перебування на палубі сприятиме відновленню, покращенню стану організму, психологічного благополуччя.

Якою буває прогулянка

Компанія DniproTrip пропонує такі види прогулянок.

  1. Екскурсійний або відпочинковий круїз. Берегова лінія Дніпра дуже мальовнича та складається з чудових та красивих ділянок. На них розташовані бухти, гавані, острови та затоки. Під час прогулянки видно пам’ятки культури, зараховані до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ви можете не лише насолодитися красою Києва, а й дізнатися багато нового про його минуле.
  2. Романтичну прогулянку на яхті. Ви можете замовити її як для першого побачення (воно буде незабутнім), так і для привітання для коханої (з днем народження чи річницею знайомства).
  3. Банкети, фуршети. В них може брати участь різна кількість людей.
  4. Корпоративні заходи: ділові переговори, презентації, важливі річниці компанії, зустрічі партнерів, тімбілдинги, тренінги та ін.
  5. Дружні вечірки: наприклад, зустрічі випускників, парубоцькі вечірки та ін.

Орендувавши яхту у Києві, можна розраховувати на додаткові послуги:

  • кейтеринг – замовлення готових страв та напоїв на борт;
  • розважальні заходи: активні водні розваги, пейнтбол на острові, різноманітні захоплюючі конкурси, ірги, квести, дискотеки та шоу;
  • майстер-класи: наприклад, навчання управління катером або яхтою, риболовлі;
  • послуги бармена, офіціанта, мангальщика, фотографа;
  • декорація палуби, внутрішніх приміщень різноманітними композиціями;
  • феєрверк, що складається із різнокольорових вогнів.

Оренда яхт – кращий спосіб влаштувати собі та знайомим незабутнє свято. Зателефонуйте до нашої компанії, і наші співробітники допоможуть організувати все до найменших дрібниць. З нами прогулянка по Дніпрі буде незабутньою.



Схожі матеріали:
👁 508
Категорія: Прес-реліз
Теги: Прогулянки на яхті, яхта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ