Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.04.2022

Концепція нового транспорту AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем


У польоті яхта служить гондолою дирижабля та може вмістити екіпаж до 12 пасажирів


Дирижабль AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем

Світ авіації та аеронавігації зробив великий крок у майбутнє з візуалізованими проектами. Хоча багато з них цікаві, AirYacht виділяється тим, що поєднує міць дирижабля з комфортом суперяхти для плавання по небу та морю.

Розроблена швейцарською компанією AirYacht, заснованою інженерами Гійомом Ходде і Матьє Озанном, концепція AirYacht включає 200-метровий наповнений гелієм дирижабль, прикріплений до 60-метрової надлегкої карбонової супер'яхти. Два транспорти також можна розділити та використовувати незалежно один від одного для більшої універсальності.

Дирижабль AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем
 

У польоті яхта служить гондолою дирижабля та може вмістити екіпаж до 12 пасажирів. Якщо власник хоче переміщатися по воді, можна від'єднати яхту від дирижабля і опустити за допомогою тросів на поверхню води. Інноваційна система «підйомник» дозволяє плавно опускати і піднімати суперяхту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотний літак зі змішаним крилом може нести на 60% більше вантажу за рейс

Дирижабль оснащений гібридною силовою установкою, хоча очікується, що в майбутньому працюватиме виключно на водні. З місцем для трьох членів екіпажу знімний дирижабль може розвивати швидкість до 92 км/год та підніматися на висоту до 3000 метрів над землею; його автономний час круїзу складає близько тижня.


Дирижабль AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем
 

Гібридний транспорт також має великі скляні секції в корпусі, які дозволяють пасажирам дивитися вниз, тому що найвражаючі речі, які існують, коли ви летить, є на землі.

Суперяхта має аеродинамічний корпус, повністю виготовлений із надлегкого карбону. Вона пропонує житлові приміщення площею близько 745 квадратних метрів, розташовані на трьох рівнях, і може вмістити до 12 гостей у п'яти-або шестикаютному плануванні. Концепція також включає всі очікувані гламурні зручності, такі як джакузі, басейн, спа, тренажерний зал, вертолітний майданчик та гараж для автомобілів.


Дирижабль AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем
 

На самій суперяхті немає двигунів, оскільки вони збільшують вагу судна; натомість вона покладається на дирижабль, щоб пересуватися. Її можна тягнути за дирижаблем, коли яхта перебуває у воді.

AirYacht прагне дати пасажирам свободу пересування у будь-якій точці світу, переходячи від озер та морів до пустель та гор, насолоджуючись красою води та неба. AirYacht також відкриває можливості для дослідження.

Схожі матеріали:
👁 476
Категорія: Технології
Теги: яхта, повітряний транспорт, супер яхта, Дирижабль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ