Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.03.2017

Простий пошук підробітку для полтавчан: як заробляти в інтернеті


Спасіння від безробіття – робота в Інтернеті


Простий пошук підробітку для полтавчан: як заробляти в інтернетіЖителям великого міста відносно легко шукати роботу та підробіток. Невеликим населеним пунктам з цим важче: дається взнаки мала кількість вакансій. Саме тому сучасні жителі Полтавської області використовують для пошуку додаткової роботи Інтернет. Так, сьогодні сотні полтавчан знаходять підробіток на Kabanchik.ua – українському-онлайн сервісі замовлення послуг.

Спасіння від безробіття – робота в Інтернеті

Сервіс дає можливість обирати цікаві напрямки роботи, на сайті їх декілька сотень. Обравши потрібні, можна отримувати сповіщення про появу нових замовлень, подавати заявки на них і, домовившись з замовником, надавати певну послугу. Найбільш цікавий напрямок для жителів Полтавської області – біржа фрілансу, яка діє на сайті.

Зараз фріланс або робота в Інтернеті – рятівне коло для жителів невеликих містечок. Підробляти можливо не покидаючи заряди цього домівки. Достатньо освоїти одну з актуальних фріланс-професій та знаходити замовників. Найпопулярніші спеціалісти наразі: розробники сайтів, копірайтери, контент-менеджери, маркетологи, оптимізатори, дизайнери. Також одна з популярних послуг — розробка логотипів на Kabanchik.ua, де кожен дизайнер може заробляти понад 250 грн за замовлення. Середній заробіток фрілансера зазвичай вищий, ніж середня зарплатня офісного працівника.

Не фрілансом єдиним: можливості заробітку для майстрів

Практика виконання разових завдань на сервісі цікава не тільки для фрілансерів. Якщо є можливість виїжджати для підробітку в Полтаву – можна брати у роботу замовлення від жителів обласного центру. Зокрема, часто замовляють будівельні роботи на Kabanchik.ua: від спорудження нового об’єкту до оклеювання стін шпалерами. Маючи певну кваліфікацію, можна непогано заробляти: містяни охоче замовляють послуги приватних майстрів, бо це дешевше, ніж у спеціалізованих компаній.

Ще один перспективний напрямок для виїзного підробітку - послуги домашнього майстра. Жителям міста часто потрібен електрик для виконання широкого спектру робіт: прокладення нової лінії, підключення побутової техніки, монтаж світильника чи люстри, збірка електрощита та багато іншого. Знаходити постійний вигідний підробіток також можна людям, у яких є кваліфікація сантехніка, майстра з ремонту електроніки та побутової техніки.

Схожі матеріали:
👁 966
Категорія: Прес-реліз
Теги: робота, Безробіття, Інтернет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ