Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.10.2018

Щодо наповнення бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади


Основним джерелом наповнення бюджету є податок на доходи фізичних осіб


Щодо наповнення бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громадиОсновним джерелом наповнення бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого в загальному фонді доходів становить 65,7%.

Податок з доходів фізичних осіб сплачується до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади в розмірі 60% за місцезнаходженням підприємства чи відокремленого підрозділу, фізичною особою-підприємцем за місцем реєстрації у контролюючому органі чи за її податковою адресою фізичною особою-громадянином.

До бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади надходить податок з доходів фізичних осіб від 146 юридичних осіб (підприємств, установ, організацій) та фізичних осіб-підприємців, а також від 256 громадян (по результатах річного декларування).

З 01 січня 2018 року не сплачують податок з доходів фізичних осіб до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади:

- Гребінківська дільниця виробничого підрозділу “Кременчуцьке територіальне управління” філії “Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд” ПАТ “Українська залізниця”, де працює 240 чоловік, бюджет недоотримує близько 1,8 млн.грн. Місцезнаходження вказаного Виробничого підрозділу змінено на м. Кременчук, податки надходять до бюджету Кременчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про фінансування закладів охорони здоров’я з бюджету Гребінківської ОТГ

- Моторвагонне депо, де працює 110 чоловік, бюджет недоотримує близько 1 млн.грн.

Отже, бачимо, що не за всіх громадян, які працюють та проживають на території об’єднаної громади, надходить до бюджету податок із заробітної плати.

Крім вищезазначених працівників двох підприємств є випадки, коли людина, яка має зареєстроване місце проживання на території ОТГ, але працює на підприємствах інших населених пунктів, які не входять до складу Гребінківської ОТГ, за неї також до бюджету громади не надходить податок із отриманої заробітної плати.

Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 1119
Категорія: Прес-реліз
Теги: податок, ОТГ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ