Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.07.2022

Sky Cruise - літаючий готель з ядерними двигунами, без необхідності посадки


Літаючий готель Sky Cruise зможе залишатися в повітрі протягом декількох років без необхідності посадки


Sky Cruise - літаючий готель з ядерними двигунами

Літаючий готель Sky Cruise зможе залишатися в повітрі протягом декількох років без необхідності посадки, він розрахований на прийом 5000 пасажирів-туристів.

Оскільки Sky Cruise не приземлятиметься, у відвідувачів готелю виникне питання, як туди потрапити. Все дуже просто - літаком, для якого є посадкове місце на борту повітряного готелю. На величезному кораблі пасажирам будуть доступні кінозали, театри, ігрові кімнати та навіть зал для весільних церемоній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автономна електрична вантажівка Cabless почне рух дорогами загального користування США

Sky Cruise буде автономним кораблем зі штучним інтелектом замість пілота. Його буде обладнано двома десятками двигунів на основі ядерного синтезу, що вирішить питання викидів вуглекислого газу в атмосферу. Але поки що це лише концепт.


Sky Cruise - літаючий готель з ядерними двигунами
 

Віриться, що небесний готель Sky Cruise зможе колись ширяти по нашим небесам. Очікується, що малі ядерні реактори, які зможуть живити літаки, будуть готові до 2030 років, Великобританія працює над малим модульним ядерним реактором (SMR), який, як очікується, приєднається до мережі в 2029 році, і США інвестують значні кошти в комерційні. дослідження ядерного синтезу

Усього кілька змін у проектуванні, ядерному синтезі та правильній аеродинаміці та Sky Cruise якось зможе злетіти та перенести тисячі пасажирів над хмарами.

 


Схожі матеріали:
👁 333
Категорія: Технології
Теги: літак, готель, літаючий готель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ