Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2022

Sky Whale - триповерховий літак, літаючий готель, розрахований на 755 пасажирів


Його довжина 240 футів (76,8 метра) разом з максимальною швидкістю 620 миль на годину (997 км/год)


Sky Whale - триповерховий літак

Компанія Oscar Vinals представила дизайн великого літального апарату інтригуючого виду AWWA Sky Whale, він покликаний уособлювати собою вершину розкоші, продуктивності та екологічності.

Концепція Sky Whale фокусується на «зелених» конструкціях майбутнього літака для звичайних авіалайнерів двадцять першого століття, які можуть отримати вигоду з технологічних рішень, які є більш екологічними, найбільш ефективними і забезпечують максимальну продуктивність.

Sky Whale може бути оснащений передовими технологіями, такими як сплави, керамічні або волокнисті композити, вуглецеві нанотрубки, оптоволоконні кабелі, шкіра, що самовідновлюється, гібридні електричні двигуни, активні крила, подвійні фюзеляжі, вікна віртуальної реальності елементів, розміщених у вигляді шестикутника на стелі.

Sky Whale - триповерховий літак

Активні крила будуть довшими, ніж у звичайного літака, що використовуються в даний час, з ексцентричною турбіною всередині крила поряд з фюзеляжем, яка може спрямовувати ламінарний повітряний потік і турбулентність, виробляючи при цьому електроенергію для чотирьох збільшених гібридних двигунів на електриці. Інноваційна гібридна турбоелектрична силова установка стала можливою завдяки очікуваним розробкам в галузі акумуляторних технологій.

Коли ядро ​​двигуна вимкнено, двигуни літака можуть використовувати енергію для роботи турбовентиляторного двигуна на додаток до бензину для живлення ядра. Двигуни AWWA могли повертатися на кут до 45 градусів по вертикалі, щоб полегшити зліт та посадку (VA-Versatile Alliance System-для зльоту та посадки з коротким зльотом та посадкою).

Sky Whale - триповерховий літак
 

Для керування використовується електродистанційна система та авіоніка за допомогою активних датчиків, розкиданих поверхнею літака.

Як запобіжний засіб крила літака розташовані і побудовані (з вбудованими двигунами) окремо від фюзеляжу. Якби аварійна посадка відбулася зі смертельним наслідком, цей поділ призвів би до меншого пошкодження пасажирської частини.

Його довжина 240 футів (76,8 метра) разом з максимальною швидкістю 620 миль на годину (997 км/год) можна порівняти зі швидкістю кращих сучасних далекомагістральних літаків, таких як Airbus A380-800 і Boeing 747, але він буде значно більшим і зможе вмістити до 755 пасажирів.


Sky Whale - триповерховий літак
 

Коли справа доходить до розкоші, Sky Whale, по суті, побудований як готель, що літає, схожий на Sky Cruise, з усім, від тренажерного залу до спа-салону, не кажучи вже про захоплюючі види, якими першокласні гості на борту цього триповерхового літака можуть насолодитися з висоти. Пасажирам на борту будуть доступні всі зручності звичайного авіалайнера на додаток до різних високотехнологічних функцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla Cybertruck буде «водонепроникним» і зможе перетинати річки, озера та навіть моря

У триповерховому літаку пасажири будуть поділені на «туристичний клас», «бізнес-клас» та «перший клас». Вищий клас буде включати вікна на даху з видом на небо, які можна зробити більш менш непрозорими, щоб регулювати кількість світла в салоні.

Sky Whale - триповерховий літак
 

За словами розробників, зростає попит на великі пасажирські літаки, оснащені передовими технологіями, таким чином, є ймовірність, що цей проект реалізується.

 


Схожі матеріали:
👁 294
Категорія: Технології
Теги: пасажирський літак, літак, літаючий готель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ