Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2022

Tesla Cybertruck буде «водонепроникним» і зможе перетинати річки, озера та навіть моря


Cybertruck буде достатньо водонепроникним, щоб деякий час служити човном, тому він може перетинати річки, озера і навіть моря


Водонепроникний електромобіль Tesla Cybertruck

Ілон Маск каже, що Tesla Cybertruck буде "досить водонепроникною", щоб перетинати річки і на короткий час служити човном.
 
Генеральний директор Tesla оголосив у Twitter, - "Cybertruck буде достатньо водонепроникним, щоб деякий час служити човном, тому він може перетинати річки, озера і навіть моря".

Маск додав, що мета полягає в тому, щоб Cybertruck міг перетнути воду між Зоряною базою SpaceX і островом Саут-Падре в Техасі, - "Потрібно мати можливість дістатися від Зіркової бази до Південного острова Падре, що вимагає перетину каналу".

Це означатиме, що Cybertruck повинен мати можливість подорожувати водою приблизно на 360 метрів (1100 футів), що є найкоротшою відстанню на перевалі Бразос Сантьяго, який розділяє острів і де знаходиться Зоряна база.

Маск вже не вперше говорить про те, що автомобілі Tesla можна використовувати як човни.

Кілька років тому генеральний директор сказав, що Model S можна використовувати як човен після того, як Tesla Model S була помічена проїжджає (або пливе) затопленим тунелем, хоча Маск ясно дав зрозуміти, що це не рекомендується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова концепція Hemi-Rotor Aero від Blainjett допоможе надихнути на створення нового покоління технології eVTOL

У 2020 році він сказав, що люди зможуть перетворити Cybertruck на човен і деякі планують вивести це на новий рівень.

Схоже, Cybertruck буде оснащений ходовою, «достатньо водонепроникною», щоб мати можливість плавати, а з приводом від коліс водії повинні мати можливість повільно пересуватися спокійною водою.

Схожі матеріали:
👁 248
Категорія: Технології
Теги: Tesla, Tesla Cybertruck, позашляховик, Ілон Маск, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ