Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2018

Сьогодні Гребінківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – 80 років


З Днем народження, імениннице! Хай щастить тобі, рідна школо!


Сьогодні Гребінківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – 80 років

І сьогодні всі ювіляри: і першокласники, і теперішні учні, і ті, хто вже залишив стіни рідної школи, колектив навчального закладу.

Одні навчили, інші навчились.

Школа – це не тільки стіни, а насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, і ті, кого вже немає сьогодні, але вони завжди живуть у пам’яті учнів, колег, і вчителі - ветерани праці, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їх щирі слова подяки.

Хай і надалі у Вашій школі панує атмосфера, де затишно почувають себе і діти, і вчителі, а на українському небосхилі спалахують юні зірки – випускники Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

Незважаючи на роки, школа залишається вічно молодою, доки у ній по складах первачки освоюють свій «Буквар», доки старшокласники «борються» з ірраціональними рівняннями, доки лунають пісні та дитячий сміх, доки кораблик знань впевнено мчить крізь буремний океан житейських проблем вперед - до істини.

З Днем народження, імениннице! Хай щастить тобі, рідна школо.


 
Наталія Носова

 
З великою любов'ю і повагою Наталія Носова


Схожі матеріали:
👁 1117
Категорія: Актуально
Теги: школа, Гребінка, ювілей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ