Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2015

Солістка Національної філармонії та ансамблю Збройних Сил України оцінює сучасні українські кліпи (відео)


Співачка є активною учасницею і організатором благодійних концертів


Ярослава РуденкоЯрослава Руденко – солістка Національної філармонії та ансамблю Збройних Сил України, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів, титулована на звання «Людина року» в номінації «Талант і визнання Полтавщини». Нагороджена медаллю Міністерства Оборони України «За сприяння розвитку Збройним Силам України».

Співачка є активною учасницею і організатором благодійних концертів: в підтримку онкохворих дітей, тематичних концертів для бійців АТО, популяризації української народної пісні. Ярослава Руденко співає в різних стилях та жанрах. Від фольклорного стилю до естрадно-народного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка Ярослава Руденко виконує народнi пiснi в зонi АТО i в Національній філармонії

Співачка в репертуарі має багато народних пісень із усих регіонів України. Безліч авторських на слова Миколи Луківа, Марії Бойко, Вадима Крищенка, Бориса Олійника, Миколи Сома, Ірини Кириліної, Руслана Білишка, Олександра Мороза, Дмитра Луценка.

Що вона думає про сучасну українську музику - дивіться у відео:
 


kolo.poltava.ua


Схожі матеріали:
👁 1152
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: співачка, Ярослава Руденко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ