Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2022

Стартап FreeFlow вивів на ринок компактний електропривод, запакувавши його в каретку велосипеда


Шотландський стартап FreeFlow Technologies вивів на ринок новий компактний електропривод


Електровелосипед

Електровелосипеди з великими або середніми двигунами та ще більшими батареями залишаються галузевим стандартом, але ряд проектів з електричним приводом наблизили зовнішній вигляд та вагу електровелосипедів до традиційних велосипедів. Шотландський стартап FreeFlow Technologies вивів на ринок новий компактний електропривод, акуратно запакувавши його обладнання в каретку велосипеда.

З моменту свого заснування FreeFlow працювала над розробкою електроприводу, що масштабується, призначеного для інтеграції в електровелосипеди. Його мета полягала в тому, щоб розробити електронний привід з винятковим співвідношенням потужності та ваги, та його поточна версія пропонує до 290 Вт пікової потужності при вазі від 2,5 до 3,5 кг. Літій-іонний акумулятор додає від 1,5 до 2,5 кг залежно від ємності.


Електровелосипед
 

На відміну від типового опуклого середнього приводу, FreeFlow акуратно інтегрується з рамою і зіркою. Поверніть велосипед, і хоча ви помітите привід за лівою педаллю, він не такий великий і громіздкий, як інші системи із середнім двигуном. На додаток до двигуна привід включає запатентоване трансмісійне обладнання. FreeFlow заявляє, що він сприяє чистому, природному обертанню педалей без опору педалюванню, яке відчувається в деяких системах електроприводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes-Benz будує завод з переробки акумуляторів на 2500 тонн

Щодо акумулятора, виробники можуть встановити його безпосередньо всередині нижньої труби або прикріпити зовні. Другий розширювач діапазону також може використовуватись із системою FreeFlow.


Електровелосипед
 

Такі характеристики, як момент, що крутить, і запас ходу, залежать від виробника і моделі, але привід FreeFlow пропонує кілька вихідних режимів і допоміжну швидкість до 25 км/год. Для повного заряджання акумулятора потрібно від чотирьох до п'яти годин.

Схожі матеріали:
👁 407
Категорія: Технології
Теги: електропривод, електричний велосипед, велосипед, Електровелосипед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ