Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.05.2014

Святкування весілля для одного із жителів Лубенщини закінчилося втратою ока


На святкуванні весілля 24 – річний чоловік, вже напідпитку почав з’ясовувати стосунки зі своїм сусідом


Святкування весілля для одного із жителів Лубенщини закінчилося втратою ока

10 травня у селі Лука, Лубенського району на святкуванні весілля одного із своїх товаришів, 24 – річний чоловік, вже напідпитку почав з’ясовувати стосунки зі своїм старшим сусідом.

52 – річний сусід, щоб не псувати молодятам свято, трішки посперечавшись з хлопцем зрозумів, що нетверезому молодику вже нічого не доведеш. А щоб уникнути подальшого конфлікту чоловік вирішив піти додому.

Але парубку все-таки кортіло розібратися, тому він прийшов слідом до помешкання чоловіка, де й завдав йому удар прямо в область правого ока та хутко зник з місця події.

Дружина потерпілого, негайно викликала швидку допомогу та працівників міліції. Правоохоронці ж затримали та доставили правопорушника до місцевого міськвідділу міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідання у справі мера Полтави перенесли на невизначений термін - йому стало погано

Потерпілого з травмою ока було доставлено до обласної лікарні. Чоловік переніс операцію, але врятувати йому око так і не вдалося.

Наразі слідчим відділом Лубенського МВ УМВС по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.



Схожі матеріали:
👁 972
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, тілесні ушкодження, бійка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ