Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.01.2017

У перший день реєстрації на пробне ЗНО майже 400 учнів Полтавщини подали документи


10 січня, розпочалася реєстрація для проходження пробного ЗНО


У перший день реєстрації на пробне ЗНО майже 400 учнів Полтавщини подали документиУчора, 10 січня, розпочалася реєстрація для проходження пробного ЗНО. Із Полтавської області заявки подали майже 400 осіб.

Про це повідомив заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Наталія Русанова.

“Протягом першого дня документи на участь у пробному ЗНО з полтавської області подали 397 осіб. Із них поки здійснили оплату 16 осіб”, — повідомила Н.Русанова.

Зауважимо, що реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраних особою одного чи декількох навчальних предметів на рахунок регіонального центру, зазначеного у квитанції, що формується одночасно з реєстраційною заявою, а також оформленої реєстраційної заяви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учні Полтавщини з 10 січня зможуть зареєструватися на пробне ЗНО-2017

Вартість пробного ЗНО в 2017 році становить 129 грн за один предмет.

Відповідно до затвердженого графіку, пробне ЗНО-2017 з української мови та літератури проходитиме 1 квітня, а з історії України, математики, біології, хімії, географії, фізики, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов − 8 квітня
   

Схожі матеріали:
👁 1144
Категорія: Шкільний екран
Теги: центру оцінювання, шкільний екран, ЗНО, документи, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ