Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2022

Український ударний безпілотник з дальністю польоту 1000 кілометрів пройшов низку випробувань


За офіційною інформацією Укроборонпрому у нас вже є ударний безпілотник з дальністю польоту близько тисячі кілометрів


Український ударний безпілотник

Український ударний безпілотник пройшов низку випробувань – про це речниця "Укроборнпрому" Наталія Сад повідомила в ефірі телемарафону 4 грудня.

"На виконання доручення начальника Генерального штабу Збройних Сил України ми переходимо до етапу випробувань під дією РЕБ" - повідомила вона. А наступного дня і 6 грудня в Енгельсі, Рязані та Курську на військових аеродромах пролунали вибухи.

Російські ЗМІ повідомили про пошкодження двох стратегічних бомбардувальників Ту-95, а це означає, що втрати набагато більші. Так за деякими даними лише на аеродромі у Енгельсі було знищено від двох до восьми літаків.

Російські пропагандисти повідомили, що удари були нанесені радянськими літаками-розвідниками Ту-141. А як відомо - вони правду не кажуть. Так і цього разу - жодних доказів, жодних фрагментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий літак Airbus працюватиме на водні, що зберігається при температурі -253°C

Офіційної інформації про застосування ударних безпілотників на території росії від ЗСУ не було і, звичайно, ми також не стверджуємо, що ЗСУ завдали ударів по території РФ. Важливо інше - Україна може це зробити!

За офіційною інформацією Укроборонпрому у нас вже є ударний безпілотник з дальністю польоту близько тисячі кілометрів і після всіх випробувань він з'явиться на озброєнні ЗСУ. З таким засобом ураження московити тричі подумають, перш ніж піднімати свої літаки у повітря для ударів по мирному українському населенню та нашій інфраструктурі.

Схожі матеріали:
👁 258
Категорія: Актуально
Теги: Український ударний безпілотник, ударний безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ