Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2013

В Полтавській області затримано браконьєра


Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 гривень


На Полтавщині затримано браконьєра

У ході проведення комплексної операції «Нерест-2013», 18 травня на Дніпродзержинському водосховищі р. Дніпро, поблизу села Солошине, Кобеляцького району Полтавщини, дільничним інспектором міліції Іваном Назарьовим, спільно з працівниками рибохорони, було затримано браконьєра.

Зокрема, було виявлено, що 22-річний мешканець с. Світлогірське, який працює єгерем одного з товариств, займався незаконним виловом риби забороненими знаряддями лову.

У затриманого було вилучено човен "Язь", 7 риболовних сіток довжиною 560 метрів та близько 110 кг риби. Своїми протиправними діями молодик завдав збитків на суму майже 50 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники закликають громадян бути обережними під час відпочинку на воді

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 249 Кримінального кодексу України (Незаконне зайняття рибним і водним добувним промислом).

Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 гривень, або обмеження чи позбавлення волі строком до трьох років.

Кобеляцький РВ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1099
Категорія: Актуально
Теги: риба, Полтавщина, браконьєр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ