Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2022

Вертоліт Lockheed Martin Defiant продемонстрував свою витривалість


Вертоліт Lockheed Martin Sikorsky-Boeing SB>1 Defiant здійснив перший політ на далеку дистанцію


Вертоліт Lockheed Martin Defiant

Вертоліт Lockheed Martin Sikorsky-Boeing SB>1 Defiant здійснив перший політ на далеку дистанцію: революційний гелікоптер пролетів 1300 км з Уест-Палм-Біч, штат Флорида, в Нешвілл, штат Теннессі.

За даними Lockheed, метою польоту Defiant за межами Флориди була демонстрація вертольота на щорічному саміті Американської асоціації армійської авіації, який проводиться щорічно для обговорення питань військової авіації.

Під час польоту під керуванням льотчиків-випробувачів Sikorsky Білла Фелла та Еда Хендершайда з Boeing Defiant використав лише 50 відсотків потужності свого двигуна і менше 50 відсотків крутного моменту двигуна, який надає руху задній штовхаючий гвинт. При повній експлуатації апарат може розвивати крейсерську швидкість 460 км/год, що значно швидше, ніж у звичайних вертольотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартап FreeFlow вивів на ринок компактний електропривод, запакувавши його в каретку велосипеда

Вертоліт Lockheed Martin Defiant
 

"Defiant поводився бездоганно", - сказав Хендершайд. «Спалення палива було на рівні або навіть менше, ніж ми очікували. Цей політ на 700 морських миль є кульмінацією трьох років напруженої роботи з цієї програми».

Схожі матеріали:
👁 519
Категорія: Технології
Теги: Boeing, Sikorsky, вертоліт, Defiant




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ