Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.04.2013

Влада намагається розколоти опозицію використовуючи історію звільнення Луценка


В ЗМІ з'являються заяви, мета яких - посварити опозицію


Влада намагається розколоти опозицію використовуючи історію звільнення Луценка

Влада намагається розколоти опозицію через сфальшовані заяви, в тому числі, стосовно подальших політичних планів  Юрія Луценка та наслідків цього для опозиції. Про це в ефірі "Політклубу” на ТВi заявив народний депутат від "УДАР” Тарас Кутовий.

"В ЗМІ з'являються заяви, мета яких - посварити опозицію. Хоча б нещодавня інформація щодо того, що Луценко претендуватиме на крісло мера Києва, яку з підробної сторінки на Фейсбук поширили від імені нардепа Павла Різаненка. Але він не має до того жодного відношення і таких заяв ніколи не робив,” - підкреслив Тарас Кутовий.

Нардеп наголосив, що питання, до якої саме з опозиційних сил приєднається Юрій Луценко не настільки важливе. "Не має особливого значення, в рамках якого громадського об'єднання він буде в цій боротьбі. Натомість сьогодні вкрай важливо, щоб Янукович не був на посаді президента”, - сказав Тарас Кутовий.

Коментуючи мотиви Януковича щодо помилування Луценка, "ударівець” відзначив, що президенту треба було показати перед Заходом свою, нехай і часткову, лояльність до опонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарні собаки розкрили сотні тяжких злочинів

"З точки зору фінансових вливань Заходу, Янукович, звільнивши одного політв'язня, трохи  прочинив дверцята. А зробив це тому, що у нас величезна діра в бюджеті. За умови, коли ці двері будуть  повністю зачинені, державні гарантії, які були проголосовані на, так званому, виїзному засіданні Ради,  нічим не будуть наповнені”, - наголосив Кутовий.

Схожі матеріали:
👁 1130
Категорія: Актуально
Теги: Політклуб, Ефір, Твi, Юрій Луценко, Заява, влада, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ