Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.06.2022

Ziggy, робот-зарядний пристрій для електромобілів, займе вам паркомісце та зарядить автомобіль


Робот Ziggy є пересувним блоком акумуляторів з фарою, заднім ліхтарем, камерами з усіх боків і смугою датчиків безпеки навколо пояса


Ziggy, робот-зарядний пристрій для електромобілів

Роботизований зарядний пристрій Ziggy для електромобіля самостійно знайде місце для паркування, зарезервує його для вас, а потім стане позаду вашого електромобіля, щоб зарядити його.

Зарядний робот Ziggy – це проект EV Safe Charge, спрямований на те, щоб надати гаражам надлегкий, надгнучкий та економічний спосіб додати місця для заряджання електромобілів без необхідності вішати зарядні пристрої поряд з кожним паркомісцем.

Робот Ziggy є пересувним блоком акумуляторів з фарою, заднім ліхтарем, камерами з усіх боків і смугою датчиків безпеки навколо пояса. У нього чотири колеса, всі з яких можуть керуватися, та електрична трансмісія, яка дозволяє йому пересуватися парковкою. Імовірно, вони працюватимуть автономно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Argeo побудувала перше безпілотне дослідне судно з дальністю 2500 морських миль та автономність 25 днів

Водії електромобілів заздалегідь бронюють зарядного-робота Ziggy, і система відправить робота, який займе вільне місце для паркування, щоб почекати і зарезервувати місце, поки додаток направляє водія до місця.


Ziggy, робот-зарядний пристрій для електромобілів
 

Робот має достатньо дорожнього просвіту, щоб долати лежачих поліцейських, і досить низький центр тяжкості, щоб вони не перекинулися на пандусах, тому він повинен підійти для більшості гаражів. Як тільки ви приїдете, Ziggy вискочить зі свого паркомісця, щоб впустити вас, а коли ви припаркуєтеся, він укотиться і стане поряд із вашим автомобілем для заряджання.

 


Схожі матеріали:
👁 589
Категорія: Технології
Теги: зарядний пристрій, заряджання електромобіля, зарядний робот




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ