Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.11.2021

Tesla випустила новий домашній зарядний пристрій, який підходить до всіх електромобілів


Цей зарядний пристрій призначений в основному для роботи з автомобілями, відмінними від Tesla


Tesla випустила новий зарядний домашній пристрій з вилкою J1772, який працює з усіма електромобілями, а не тільки з автомобілями Tesla. Компанія робить багато кроків для обслуговування електромобілів, окрім тих, які вона робить сама.

Автовиробник випустив новий Wall Connector, домашню зарядну станцію Tesla, але, на відміну від свого звичайного Wall Connector, він оснащений роз'ємом J1772.

Tesla випустила новий домашній зарядний пристрій
 
«Заряджайте свій електромобіль вдома за допомогою настінного гнізда J1772 Gen 2, зручного рішення для домашньої зарядки для власників електромобілів. Просто підключіть пристрій на ніч і заряджайте, поки не спите. Забезпечуючи вихідну потужність до 9,6 кВт (40 А) для одного автомобіля, настінний з'єднувач J1772 Gen 2 включає кабель довжиною 24 фути (7,3 метри), кілька налаштувань потужності та універсальну конструкцію для встановлення всередині та зовні приміщень», - описали новий пристрій у компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайдено новий спосіб прибирання космічного сміття за допомогою магнітів

Цей зарядний пристрій призначений в основному для роботи з автомобілями, відмінними від Tesla, хоча автомобілі Tesla, як і раніше, можуть використовувати його з адаптером.


Tesla випустила новий домашній зарядний пристрій
 

Tesla як і раніше рекомендує власникам автомобілів Tesla використовувати звичайний настінний роз'єм Tesla, - «Власникам автомобілів Tesla ми рекомендуємо настінний роз'єм для домашньої зарядки. Для настінного роз'єму J1772 Gen 2 потрібен адаптер для автомобілів Tesla».

Схожі матеріали:
👁 320
Категорія: Технології
Теги: зарядний пристрій, заряджання електромобіля, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ