Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2021

Найшвидший зарядний пристрій в світі - зарядить електромобіль всього за 3 хвилини


Новий пристрій Terra 360 від ABB вважається найпотужнішим зарядним пристроєм для електромобілів в світі


Поступово ми спостерігаємо досягнення в області швидкої зарядки електромобілів, що економить дорогоцінні хвилини. Технологічна компанія ABB анонсувала найшвидший в світі зарядний пристрій для електромобілів, здатне забезпечити запас ходу в 100 км за лічені хвилини.

Найшвидший зарядний пристрій в світі

Новий пристрій Terra 360 від ABB вважається найпотужнішим зарядним пристроєм для електромобілів в світі і позиціонується як рішення для автозаправних станцій, міських зарядних станцій, торговельних парковок і комерційних парків електромобілів. Настроюються світлодіодні світлові смуги і додатковий 27-дюймовий ЖК-дисплей допомагають користувачеві дізнатися про процес зарядки і стан акумулятора, а також відраховують хвилини до завершення зарядки.

Terra 360 має максимальну потужність 360 кВт, і компанія заявляє, що пристрій може повністю зарядити електромобіль за 15 хвилин. Або, якщо потрібно просто поповнити запаси, 100 км додаткового запасу ходу можна додати менш ніж за три хвилини.

Terra 360 дуже схожий на типовий бензонасос з чотирма портами і п'ятиметровими кабелями, що дозволяють заряджати до чотирьох автомобілів одночасно, хоча і з меншою потужністю 90 кВт.

Те, наскільки власники електромобілів зможуть скористатися перевагами швидкості зарядки Terra 360, буде залежати від їхнього автомобіля, оскільки не всі електромобілі здатні витримувати такий тип вихідної потужності. У міру того, як на вулицях буде з'являтися все більше нових моделей електротранспорту, ситуація може змінитися, і ці типи надшвидких зарядних пристроїв можуть зіграти величезну роль в підвищенні привабливості електромобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажний робот Gitamini, всюди слідує за своїм власником

Пропонуються порівнянні тарифи на зарядку, в тому числі в мережі зарядки електромобілів Electrify America. ABB фактично надає частину зарядного обладнання для цієї інфраструктури, яка, як очікується, до кінця цього року охопить 3500 розеток швидкої зарядки постійного струму по всій території США, пропонуючи швидкість зарядки до 350 кВт, що вважається найшвидшою на ринку. Для порівняння, останнє покоління зарядних станцій Tesla пропонує пікову потужність 250 кВт.

Схожі матеріали:
👁 537
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, станція зарядки, зарядка електромобіля, зарядний пристрій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ