Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2024

Завдяки новій технології компанії Air Burners електротранспорт можна заряджати за допомогою деревних відходів


Air Burners розробив установки, здатні перетворювати деревні відходи на джерело енергії для зарядки електротранспорту


Нова технологія зарядки електротранспорту

Компанія Air Burners представила нову технологію зарядки електротранспорту, використовуючи енергію, отриману від спалювання деревних відходів. Це рішення не тільки забезпечує стійке джерело енергії для електротранспорту, але і робить позитивний внесок в управління відходами.

Air Burners розробив установки, здатні перетворювати деревні відходи на джерело енергії для зарядки електротранспорту. Ця інноваційна технологія становить значний прогрес у виробництві екологічно чистої енергії.


Нова технологія зарядки електротранспорту
 

Установки BurnBoss, CharBoss, TrackBoss, кожна з яких має технологію контролю забруднення, що значно зменшує викид диму до 10% непрозорості. Це різкий контраст зі 100% непрозорістю, яка зазвичай асоціюється із відкритим спалюванням. Ці установки з повітряною завісою ефективно спалюють деревні відходи без використання вуглеводневого палива, залишаючи після себе багату поживними речовинами добавку до ґрунту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрон DJI Agras T30, що знаходиться на озброєнні ЗСУ, оснастили кулеметом ПКМ 7,62х54 мм та гранатометом Bullspike-AT

PGFireBox, портативний та автономний пристрій з модулем акумуляторної батареї (BSM). Пристрій не тільки генерує, а й зберігає енергію протягом дня, згодом служить станцією підзарядки для електромобілів.

Нова технологія зарядки електротранспорту

Установки виробляють 480 кВт-год з потенціалом масштабування до 700 кВт-год. Система спалює від 6 до 8 тонн відходів на годину, що означає значний потенціал виробництва енергії.

Ефективно перетворюючи деревні відходи на електричну енергію, ці установки пропонують стійке та екологічно чисте рішення для задоволення зростаючих потреб електромобілів в енергії, а також сприяють зменшенню відходів та покращенню ґрунтів.

 


Схожі матеріали:
👁 230
Категорія: Технології
Теги: зарядна станція, електротранспорт, зарядка електромобіля, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ