Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2022

У Лондоні створять пересувні зарядні станції для електричного автотранспорту


Власники автотранспорту на електротязі викликають мобільні зарядки в середньому шість разів на день.


Стартап L-Charge має намір запустити у столиці Великобританії пересувні зарядні станції для електричного автотранспорту. Для виклику станції водії використовуватимуть мобільний додаток. 1 кВт*год коштуватиме 0,80 EUR.

Мобільна зарядна станція
 

За словами засновника стартапу Д. Лашина, у разі запуску промислового виробництва собівартість складання однієї станції становитиме близько 200 000 USD. Протягом дня одна станція зможе заряджати близько 25 електромобілів.

Мобільні зарядні станції, що випускаються, використовують для роботи водень і зріджений газ. Підключати їх до електромережі не потрібно. До 80% тягову батарею електрокара за допомогою мобільного заряджання можна зарядити за 5-7 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alpha Motor представила безпілотний «автомобіль – кімнату» Alpha Room

Зарядні станції L-Charge вже працюють у Москві. У місті налічується близько 1 тис. електрокарів. Власники автотранспорту на електротязі викликають мобільні зарядки в середньому шість разів на день.

Інвестори надали стартапу $1,5 млн. на європейську експансію. Зараз компанія шукає партнера, за допомогою якого виробництво зарядних станцій можна буде збільшити до 2 000 одиниць на рік.

Схожі матеріали:
👁 580
Категорія: Технології
Теги: зарядка електромобіля, зарядна станція, електромобіль, електротранспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ