Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.12.2022

У Німеччині починається будівництво першої у світі дороги загального користування з бездротовою зарядкою електромобілів


Технологія буде розгорнута у два етапи, у місті Балінген


будівництво дороги з бездротовою зарядкою електромобілів

Ізраїльська компанія Electreon, яка спеціалізується на технології бездротової зарядки електромобілів (EV) у дорозі для комерційних та пасажирських електромобілів, розгортатиме свою технологію в першому в історії проекті громадських бездротових доріг у Німеччині.

Electreon розгорне 1 км системи електричних доріг (ERS) вздовж ділянки дороги, і навіть дві статичні зарядні станції. Два розташування визначаються на основі автобусного маршруту та місць, де автобус зупиняється під час свого графіка роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіаційні крилаті ракети дальньої дії Storm Shadow/SCALP - операційна дальність 560 км.

Технологія буде розгорнута у два етапи, у місті Балінген. На першому етапі буде розгорнуто 400-метрову трасу з двома стаціонарними зарядними станціями. На другому етапі електричну дорогу буде розширено ще на 600 метрів. У рамках проекту заряджатиметься громадський електричний автобус.


будівництво дороги з бездротовою зарядкою електромобілів
 

Проект Balingen слідує за успішним пілотним проектом з технологією Electreon у місті Карлсруе у партнерстві з EnBW. У навчальному центрі EnBW було прокладено електрифіковану дорогу, яка живить місцевий громадський автобус.

«Проект у Балінгені показує, наскільки інноваційно і послідовно ми просуваємо електричну мобільність у Німеччині», - сказав доктор Максиміліан Арнольд, який займається проектом у дослідному підрозділі EnBW. «У нас цілісний підхід, і ми хочемо зробити бездротову зарядку технічно придатною для німецького громадського транспорту».

Схожі матеріали:
👁 313
Категорія: Технології
Теги: бездротова зарядка, зарядка електромобіля, електротранспорт, електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ