Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2023

Зарядний робот AUTEV зможе зарядити ваш електромобіль будь-де


Автономні зарядні пристрої AUTEV переміщаються, заряджаючи електромобілі, де б вони не знаходилися


Зарядний робот AUTEV

Електромобілі виробляються набагато швидше, ніж створюється інфраструктура для заряджання. Цю проблему допоможе вирішити автономний зарядний робот AUTEV.

Автономні зарядні пристрої AUTEV переміщаються, заряджаючи електромобілі, де б вони не знаходилися. Ці автономні зарядні пристрої на колесах допомагають покрити райони, де інфраструктура зарядки ще не побудована, враховуючи їхню здатність переміщатися від машини до машини, заряджаючи кожну з них.

Робот AUTEV є невеликим пристроєм у вигляді капсули на чотирьох колесах, який може автономно пересуватися по парковках, заряджаючи електромобілі за допомогою вбудованих в нього акумуляторів. Користувачі можуть викликати робота AUTEV за допомогою програми, і коли робот досягає призначення, все, що вам потрібно зробити, це підключити його зарядну розетку до вашого автомобіля.


Зарядний робот AUTEV
 

AUTEV пропонує рішення для мобільного живлення, яке можна швидко впровадити для задоволення зростаючого попиту на електромобілі без необхідності додаткової постійної інфраструктури, що призводить до більшої економічної ефективності та масштабованості.

Співзасновник та головний операційний директор Сід Манна каже, - «Ми розробили автономного зарядного робота, який може забезпечувати зарядку на вимогу скрізь, де це необхідно. Наша технологія знижує потребу в стаціонарній зарядній інфраструктурі та робить зарядку електромобілів зручнішою для власників електромобілів».


Зарядний робот AUTEV
 

AUTEV прагне зробити парки цих роботів доступними для комерційного використання операторами гаражів. З цих операторів стягуватиметься щомісячна плата, і вони отримуватимуть дохід як від клієнтів, які використовують зарядні пристрої для роботів, так і від реклами, що відображається на дисплеях роботів.

Схожі матеріали:
👁 361
Категорія: Технології
Теги: електромобіль, роботизація, роботизована зарядка, зарядка електромобіля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ