Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.06.2022

ЗСУ ліквідували вже третього російського чемпіона світу з танкового біатлону


Збройні сили України ліквідували окупанта під час контратаки, він був у складі екіпажу танка Т-72 та прикривав відхід своєї групи.


сержант армії рф Олексій Бакулєв

Російські ЗМІ повідомляють, що у війні з Україною було вбито чемпіона світу з танкового біатлону, старшого сержанта армії рф Алєксєя Бакулєва.

Збройні сили України ліквідували окупанта під час контратаки, він був у складі екіпажу танка Т-72 та прикривав відхід своєї групи.

"Старший сержант отримав осколкове поранення, несумісне з життям", – повідомили журналісти. Дату та місце загибелі Бакулєва не наводяться.

Алексєй Бакулєв народився 26 травня 1996 року в селі Верх-Уймон Усть-Коксинського району Алтаю. Він став чемпіоном світу з танкового біатлону у 2017 році. "Хочеться, якщо чесно, вже у справжній бій. Спробувати, як це. Сподіваюся, рідні мої це бажання зрозуміють, якщо час прийде", – цитують змі слова вже мертвого танкіста перед його відправкою в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На словацькому ремонтному заводі будуть модернізувати українську військову техніку - міністр оборони Словаччини

Зазначимо, що вбиті російські чемпіони вже не рідкість. На початку травня повідомлялося про чемпіона 2021 року Бато Басанова, а в середині травня було ліквідовано чемпіона 2016-го Сєргєя Броннікова.

Додамо, що чемпіонат світу з танкового біатлону був одним з головних пріоритетів міністра оборони росії сєргєя шойгу. Щоправда, з 2014-го року в ньому брали участь лише країни, які або підтримують імперську політику росії, або намагаються грати в нейтралітет.

Схожі матеріали:
👁 391
Категорія: Актуально
Теги: чемпіоном світу з танкового біатлон, танковий біатлон, російські ЗМІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ