Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.03.2014

Дошкільні заклади Гребінківщини з червня по серпень 2014 р. працюватимуть в оздоровчому режимі


У 2014 році функціонуватимуть 26 таборів оздоровлення


Засідання районного штабу з оздоровлення дітей та підлітків

24 березня 2014 року у кабінеті виконувача обов’язків голови Гребінківської райдержадміністрації Колесника В.М. проведено засідання районного штабу з оздоровлення. На засіданні розглянуто питання "Про підготовку та організацію оздоровчого сезону 2014 року в Гребінківському районі".

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту зазначив, що рішенням ХХІІ сесії шостого скликання Гребінківської районної ради затверджено фінансування програми оздоровлення та відпочинку дітей. Виділено на відпочинок дітей у пришкільних таборах 61,1 тис. грн. та 20 тис. грн. на оздоровлення у позаміських дитячих закладах оздоровлення, що на 15,3 тис. грн. більше, ніж у минулому році.

Сформовані банки даних дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. У 2014 році планується забезпечити оздоровчими та відпочинковими послугами 1492 дитини (620 – оздоровлення, 872 – відпочинок), що становить 71% від загальної кількості дітей шкільного віку (2114)

У 2014 році функціонуватимуть 26 таборів оздоровлення, з них 19 – з денним перебуванням та 7 - таборів праці та відпочинку. Відпочинкова кампанія триватиме протягом трьох літніх місяців: 23 табори функціонуватиме у червні 2014 року (798 дітей), 2 табори – у липні (44) і 1 табір у серпні (30) 2014 року. Відпочинкова зміна триватиме 14 днів без урахування вихідних і святкових днів. Вартість харчування однієї дитини в день становитиме 15,00 грн.

Буде створена комісія по прийомці цих таборів, до складу якої входитимуть заступник голови райдержадміністрації, працівники відділу освіти, молоді та спорту, районної санітарно-епідеміологічної станції, Гребінківського РС УДСНС України в Полтавській області.

Позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на території Гребінківського району немає.

Усі дошкільні заклади Гребінківського району з червня по серпень 2014 року включно працюватимуть в оздоровчому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами розпочинається з прибирання

Головний спеціаліст управління агропромислового розвитку наголосив, що за 2013 рік оздоровлено 24 дитини працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села. У 2014 році планується охопити оздоровленням не менше 24 дітей.

Головний спеціаліст виконавчої дирекції Пирятинського міжрегіонального відділення Фонду соціального страхування на випадок тимчасової втрати працездатності повідомила, що у 2014 році Фондом соціального страхування планується виділити 350 тис. грн. на оздоровлення дітей, що на 155,96 тис. грн. більше ніж у минулому році.

Гребінківська районна державна адміністрація


 



Схожі матеріали:
👁 1267
Категорія: Новини Гребінки
Теги: оздоровлення дітей, дошкільні заклади, Санітарно-епідеміологічна станція, Гребінка




Всього коментарів: 3

0
3 юЛІЯ   (28.03.2014)
Не дурний, ці вже показали. Так само, як і ті, кого ви перерахували. Гнать таких від керівного крісла подальше. Хіба немає нормальних людей у районі? Нащо ж ставить керувать, тих., хто вже не справився?


0
2 Не дурний   (28.03.2014)
юЛІЯ , правильно! Корнєва, Наталенка і Рубана  на їхні крісла! Можна усіх трьох на одне! А неЛю в районо! Хватить конкурси по сватьбах проводити! Ці покажуть як керувать.


0
1 юЛІЯ   (28.03.2014)
Роботяги, йошкін матрьошкін! де ж та люстрація? Гнать обох в шию, що Колесніка, що Бігун. вона ж ставлєніца Лисогор! Під ригами обоє жваво ворушилися, а тепер з умними ліцами позують перед фотграфами. Бридота, а не люди

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю
На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат... На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат...
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ