Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.05.2018

На Полтавщині пройшов обласний семінар-практикум для керівників пошуково-дослідницьких краєзнавчих об’єднань


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень


На Полтавщині пройшов обласний семінар-практикум для керівників пошуково-дослідницьких краєзнавчих об’єднаньНа базі Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді відбувся семінар на тему: «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень».

У період з 17 по 18 квітня 2018 року на базі Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Хитцівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гадяцького району та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді відбувся семінар на тему: «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді через призму краєзнавчих досліджень».

Першу половину дня керівники краєзнавчих об’єднань  провели в стінах Лютенської школи, де учні та педагоги розповіли про пошукові загони, які працюють на базі зразкового краєзнавчого музею. Члени пошукового загону «Персть» та творчого об’єднання «Лютня» ділилися своїми здобутками у роботі пов’язаній з дослідженням героїчної боротьбі наших  пращурів за волю і незалежність.  До 100-річчя Української революції вони виготовили карту «УНР. Герої Гадяччини» та розробили новий екскурсійний маршрут «Місцями кровавих подій української революції», на який запросили і учасників семінару.

У другій половині дня учасники семінару працювали на базі Хитцівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, де відбувся практикум «Відродження народних звичаїв і традицій у творчій співпраці з етнографічним гуртом «Чорнобривці». Просвітницька робота історико-краєзнавчого музею «Перевесло».
 

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді
 

Завершальний день семінару пройшов у Полтаві. Учасники працювали на базі ПОЦТКУМ, працівники якого представили координаційну роботою свого закладу в межах виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Методисти центру ознайомили учасників семінару з різноманітними заходами: змаганнями, конкурсами тощо. Розповіли, як практично можна організувати роботу, у яких  обласних та всеукраїнських конкурсах можна  взяти участь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці I Всеукраїнської інтернет-олімпіади

У актовій залі була розгорнута виставку кращих пошукових звітів Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна».

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді
 

Учасником цього семінару була методист методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Л.Ю. Саган.

Леся Юріївна за активну участь у семінарі отримала сертифікат.

 
Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання учнівської молоді


Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 883
Категорія: Освіта
Теги: захід, освіта, Полтавщина, методисти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ