Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.01.2012

Про що говорять жінки. Що обговорюють жінки за твоєю чоловічою спиною?



Про що базікає твоя ненаглядна з подружками в кафе або по телефону?

Ти думаєш, що жінки раз у раз перемивають чоловікам кістки, варто ним залишитися наодинці. Та робити більше нічого! А обговорити покупки?

Теми, що обговорюються в жіночих компаніях різноманітні і на вигуку "усі мужики козли"! світ клином не зійшовся.

Існує безліч чинників, які визначають тему дівочих бесід. По-перше, вік. Юні панночки швидше обговорюватимуть свої романтичні переживання, ніж скаржитися на складну долю з тобою, невдячним.

Також важливі освіта і загальний інтелектуальний рівень присутніх разом пані. Хоча це зовсім не означає, що потрапивши в іншу соціальну групу твоя освічена кохана не затягне "мені потрібно похудє-є-є-є-є-є-ть!, хоч ще учора в компанії однокурсниць обговорювала філософську працю Артура Шопенгауера "Світ як воля і представлення".

По-третє, дуже важливо, говорять дівчатка "на суху" або з келихом в руці.

Можна виділити декілька основних напрямів жіночих бесід:

1. "Усі мужики козли"

Сюди входять оповідання про те, як ти розкидаєш шкарпетки і не піднімаєш кришку унітазу, як учора заснув в самий непідходящий момент, як вона чекає від тебе пропозиції, а ти усе ніяк не вирішишся, як ти забув про річницю, як вона втомилася від твоїх пізніх гулянок з друзями, але кинути тебе не може, тому що серцем прикипіла, а ти цього, тварюка, не цінуєш.

Цікаво, що скаржачись на тебе, недбалого, жінка лише випліскує свої емоції, але при цьому продовжує тебе любити. Частенько жінка не шукає конкретних рішень, їй просто важливо висловити наболіле "подружкам по нещастю", які покивають і зрозуміють. А якщо раптом хтось із співрозмовниць почне лаяти тебе на чому світ стоїть, повір, кохана тут же встане на твою сторону і видряпає очі тому хто образив. Ось такі ми суперечливі.

2. "Вава, ти не повіриш"!

Сюди можна віднести плітки про колег, сусідок, одногруппницах, дружинах друзів, подружках колишніх чоловіків. Хто, з ким, навіщо, за скільки, в скільки і чому.

3. Шопінг

Що купити, де купити, скільки коштує, а чи дешевший? Жінки частенько ведуть розмови про різні покупки: від крему для ніг до автомобіля. Сюди ж входить і обговорення подарунків: що ти подарував, що ти ще подаруєш, як попросити шубу, але не прямо в лоб, а так, щоб ти сам запропонував зробити цей шалено дорогий, але великодушний жест.

4. Хто винен і що робити?

Це розмови про усе, що дістало і про те, як з цим жити. Скарги на співробітників, боса, на маму, на зайву вагу. Обговорення нових вправ для пресу, для попи і підборіддя, кулінарні ради, побутові хитрощі ("а я додаю у воду ложку олії і макарони не злипаються"), насущні проблеми. Сюди ж цілком вписуються одкровення і обговорення інтимних подробиць. Тільки спокійно! Не треба хапатися за серце. Навіть обговорюючи сокровенні теми, у більшості своїй дівчата залишаються у рамках пристойності.

Та і говорять швидше не про розміри і сантиметри, а про уміння цими розмірами користуватися.

5. Матусі

Ні для кого ні секрет, що під час вагітності і після пологів гормональний фон у жінок міняється. У більшості випадків розмови матусь, що відбулися і майбутніх, зводяться до дітей і виховання. Лише невеликий відсоток жінок здатний виявляти цікавість і до інших сфер життя, не зациклюючись на "памперсах" і зростаючих зубах. Плюс таких розмов в тому, що матусі навряд чи обговорюватимуть, як у тебе не встав минулого тижня. Ним не до цього.

Ось такі розмови. Але ти ж розумієш, що дівчата бувають різні, а значить і тим для обговорення - вагон і маленький візок. До речі, чоловічі розмови "по душах" у декілька разів захоплююче за жіночих! Звідки я знаю? За декілька років роботи в чоловічому колективі я різного наслухалася, повір. Але про це іншим разом.

Схожі матеріали:
👁 3450
Категорія: Культура
Теги: жінки, обговорення, наболіле, базікання, друзі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ