Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.09.2012

Реєстрація для неповнолітніх засуджених обов'язкова



Реєстрація для неповнолітніх засуджених обов'язкова

На обліку Гребінківського районного підрозділу Пирятинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління державної пенітенціарної служби України у Полтавській області, серед осіб, засуджених до різних видів покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, перебуває дві неповнолітні особи, засуджені за скоєння злочинів.

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року - на одну особу менше.

Непокоїть те, що, на жаль, замислюються cамі неповнолітні та їх батьки, на яких згідно чинного законодавства України покладені обов'язки виховувати свою дитину, лише після винесення вироку суду, де, як правило, на засуджену неповнолітню особу, яку залишено в суспільстві, щоб вона своєю поведінкою довела, що може виправитися без ізоляції від суспільства, покладаються обов'язки, які повинні добросовісно виконуватися.

Звичайно, для неповнолітніх, які проживають на території міста, пройти реєстрацію в кримінально-виконавчій інспекції набагато легше. А як бути з тими неповнолітніми, які мешкають у віддалених селах району та ще й навчаються в школі? Адже проходити реєстрацію в кримінально-виконавчій інспекції є обов'язок, покладений вироком суду, а за тяжкі злочини кількість днів реєсграції збільшується вдвічі.

Шановні неповнолітні, схильні до скоєння злочинів, а також їхні батьки, чи коштує, наприклад, декілька кілограмів викраденого металобрухту та в подальшому заплямована біографія тих моральних та матеріальних витрат, щоб хоча б добратися взимку з віддаленого села району в установлений день до кримінально-виконавчої інспекції для проходження реєстрації.

Інспектор Гребінківського районного підрозділу
Пирятинського міжрайонного відділу
кримінально-виконавчої інспекції Управління
Державної пенітенціарної служби України у Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1938
Категорія: Новини Гребінки
Теги: вирок, район, неповнолітні, Суд, село, Реєстрація, обов'язки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ