Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.12.2012

У Гребінці молодий чоловік на вокзалі довірив свої речі незнайомій жінці, а та, їх поцупила


Транспортні міліціонери знайшли винуватицю та повернули громадянину його речі


Транспортні міліціонери радять не довіряти свої речі незнайомцям

Молодий чоловік на вокзалі довірив свою барсетку незнайомій жінці, а та, не довго думаючи, її поцупила. Транспортні міліціонери знайшли винуватицю та повернули громадянину його речі.

У Гребінку 23-річний хлопець приїхав у власних справах. Повертаючись додому, на вокзалі купив собі квиток на поїзд і зайняв місце в залі очікування.

Саме тут він і познайомився з приємною жінкою, після чого зав'язалася довга розмова. Через деякий час молодий чоловік вирішив на кілька хвилин відійти, а особисті речі залишити на пильний догляд новоспеченої знайомої.

Жінка на прохання чоловіка люб'язно погодилася і, як тільки громадянин зник з очей, взяла барсетку з грошима та зникла у невідомому напрямку. Повернувшись, ні барсетки, ні жінки хлопець не виявив і відразу ж звернувся до співробітників патрульної служби лінійного відділу на ст. Гребінка.

Міліціонери відреагували оперативно і за наданими прикметами затримали 34-річну громадянку на місцевому ринку, де вона збиралася витратити здобуті незаконним шляхом гроші. Але ї планам завадили співробітники транспортної міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті вул. Радянська - Миру у Гребінці сталося ДТП

Відносно жінки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці ж радять: щоб не стати жертвою подібних випадків необхідно бути уважними та обережними у спілкуванні з незнайомими людьми та не довіряти їм особисте майно. У разі ж скоєння проти Вас будь-яких протиправних дій необхідно негайно звернутися до працівників міліції.

СЗГ УМВС України на Пiвденнiй залiзницi


Схожі матеріали:
👁 1542
Категорія: Події
Теги: речі, Гребінка міліція, строк, Крадіжка, станція, вокзал, транспортна міліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ