Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.02.2014

У Гребінці пройшла координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста


Крадіжки приватного майна складають 32,6 %, грабежі - 2 %, шахрайства 4 %


У Гребінці пройшла координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста

24 січня 2014 року в приміщенні Гребінківського РВ УМВС України в Полтавській області відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів з питання "Стану попередження та протидії кримінальним правопорушенням проти власності за період 2013 року”.

В нараді взяли участь начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Полтавської області Л. Л. Армеева, голова Гребінківської райдержадміністрації, голова районної ради, міський голова, в.о. голови Гребінківського районного суду.

Проведенню даної координаційної наради передувало кропітке узагальнення з даного питання організоване прокуратурою Гребінківського району, метою якого було встановлення причин та умов виникнення негативних злочинних проявів даної категорії та розроблення спільних узгоджених заходів спрямованих на їх усунення.

Тематика координаційної наради обрана не випадково. Як показало узагальнення, проблемним питанням для нашого краю залишається стабільно негативна тенденція по росту злочинів проти власності.

В процентному відношенні динаміка злочинів на території Гребінківського району характеризується наступним чином. Крадіжки приватного майна складають 32,6 %, грабежі - 2 %, шахрайства 4 %.

Вкрай турбує факт вчинення на території Гребінківського району 2 зухвалих розбійних нападів, особи, які були причетні до скоєння цих злочинів, фактично перебували в полі зору працівників правоохоронних органів, водночас ними було скоєно ряд інших злочинів корисної спрямованості, в тому числі розбійних нападів на території інших районів Полтавської області.

На даний час особи, причетні до скоєння даного злочину, встановлені. Кримінальні провадження скеровані до суду з обвинувальним актом.

Предметом злочинних посягань стали: грошові кошти, предмети домашнього обіходу, мобільні телефони, комп'ютерна техніка, велосипеди, домашня живність, тощо.

Робота координаційної наради пройшла досить конструктивно, з активним обговоренням найбільш проблемних питань та наданням відповідних пропозицій щодо шпяхів їх усунення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Для зручності підприємців

Крім працівників правоохоронних органів Гребінківського району, на нараді досить всебічно та змістовно поінформував присутніх про зроблену роботу на даному напрямку Гребінківський міський голова Ф. Г. Мілевський та довів до відома загалу про досить обнадійливі наміри та сподівання на 2014 рік.

Водночас, начальник відділу прокуратури області Л. Л. Армеева, надала справедливу критичну оцінку роботи правоохоронних органів району та висловила своє бачення стабілізації ситуації на даному напрямку роботи.

За результатами проведення наради керівниками правоохоронних органів Гребінківського району прийнято постанову, в якій заплановані заходи, які посприяють покращенню криміногенної обстановки в районі та забезпечать недоторканність власності наших громадян і їх мирне та спокійне життя.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1325
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, СБУ, Крадіжка, шахрайство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ