Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.01.2018

У Гребінці встановлять 9 камер зовнішнього відеоспостереження автодоріг на в'їздах (виїздах) в місто


Встановлення відеокамер сприятиме не тільки швидкому розкриттю злочинів, а і їх попередженню


У Гребінціі триває процес встановлення системи відеоспостереженняПри Гребінківському відділі поліції після проведеного реформування діють групи реагування патрульної поліції, що здійснюють цілодобове патрулювання вулиць, а також першими реагують на виклики за номером "102".

Ці групи створені з метою забезпечення публічного порядку і безпеки, захисту прав громадян, а також безпеки дорожнього руху. У місті наприкінці минулого року з'явився новий автомобіль, автопарк Гребінківського відділу поліції поповнився автомобілем "Mitsubishi Outlander".

Спецавтомобіль призначений для роботи груп швидкого реагування. Сектор реагування патрульної поліції має дві патрульні машини.

Нова техніка допомагає правоохоронцям вчасно прибувати на місце події та служить для безпеки і спокою громадян. Наприклад, у минулому році у районі відбулося тридцять масових заходів, для забезпечення громадського порядку залучалися близько 160 працівників поліції. Всі заходи пройшли без порушень.

Патрульні поліцейські займаються профілактикою правопорушень. За минулий рік поліцейськими складено 1099 адміністративних протоколів, стягнено штрафів на 1939218 гривень, встановлено адміністративний нагляд для 9 осіб. Під час перевірки виявлено 37 адміністративних правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці колишнім міліціонерам, які одними із перших несли службу в АТО, вручили відзнаки Президента

Зараз у Гребінціі триває процес встановлення системи відеоспостереження, монтуються та налаштовуються 9 камер зовнішнього відеоспостереження автодоріг на в'їздах (виїздах) в місто та села району.

Встановлення відеокамер сприятиме не тільки швидкому розкриттю злочинів, а і їх попередженню, вважають поліцейські. Гарантування безпеки дорожнього руху та розкриття злочинів потребує нових засобів та методів, які відповідають вимогам сьогодення.

Поліцейські патрульної служби проводять профілактичну роботу серед школярів. Начальник сектору реагування патрульної поліції Гребінківського відділу Олександр Новіков нещодавно провів з учнями початкової школи профілактичні заняття, нагадавши важливість дотримання Правил дорожнього руху. Такі зустрічі вже традиційно проводяться поліціянтами у школах міста.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1302
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: спостереження, камери, Гребінка, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ