Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.07.2023

«Укриття мають бути доступними під час повітряної тривоги для кожного жителя громади», – заступник Полтавської ОВА


Захисні споруди Веприцького дитсадка, опорного закладу Веприка та Краснолуцької гімназії облаштовані всім необхідним.


 Під час робочої поїздки до Великобудищанської та Краснолуцької громад Миргородського району заступник начальника ОВА Максим Калінін ознайомився з роботою кількох об’єктів.

Це дитсадки, школи, амбулаторія сімейної медицини, релокований Бахмутський психоневрологічний інтернат, ЦНАП та поліцейська  дільниця. Оглянув, як облаштований побут у місцях компактного проживання для переселенців.

Разом головами громад Миколою Шаблієм та Віктором Романенком  подивилися, як організували перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги.  Захисні споруди Веприцького дитсадка, опорного закладу Веприка та Краснолуцької гімназії облаштовані всім необхідним.


Перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги
 

«Укриття мають бути доступними під час повітряної тривоги для кожного жителя громади. В умовах воєнного стану це пріоритетне питання. Йдеться про безпеку людей, – наголосив Максим Калінін. – Укриття, які оглянули, оснащені всім необхідним. Щодо облаштування матеріально-технічної бази дитсадка проговорили ключові моменти з головою громади та директоркою закладу. Крім того, з керівником Краснолуцької громади порушили питання придбання шкільного автобуса на умовах співфінансування з обласним бюджетом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині зібрали понад 36 тисяч гривень для захисників (ФОТО)

Оглянули хід капітального ремонту в амбулаторії сімейної медицини в Римарівці. В будівлі замінили дах. Нині перейшли до внутрішніх робіт. Почали заміну підлоги.  Медзаклад обслуговує жителів 15 сіл, має денний стаціонар.

Перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги
 

Максим Калінін наголосив, що область спільно з громадами працює над тим, аби мешканці сіл не відчували проблем із наданням медичних послуг.


Перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги


Перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги


Перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги


Схожі матеріали:
👁 407
Категорія: Полтавщина
Теги: повітряна тривога, Укриття




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ