Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.01.2023

Вбивство з особливою жорстокістю: на Полтавщині чоловік облив бензином та підпалив свого знайомого (ФОТО)


На Полтавщині чоловік підпалив знайомого: поліція розпочала розслідування умисного вбивства


На Полтавщині чоловік підпалив знайомого: поліція розпочала розслідування умисного вбивстваЖителя Полтави обґрунтовано підозрюють в умисному вбивстві знайомого. 35-річний фігурант облив чоловіка бензином та підпалив. На жаль, 3 січня постраждалий помер у лікарні.

До Полтавського районного управління поліції 2 січня, близько 3:40, надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію з приватного сектору обласного центру чоловіка з термічними опіками.

Під час проведення невідкладних слідчих дій та оперативних заходів на місці події поліція встановила, що постраждалий отримав опіки тіла під час конфлікту зі знайомим. За попередніми даними, 35-річний господар літньої альтанки, в якій чоловіки проводили спільне дозвілля, облив гостя бензином та підпалив його. Потерпілого доставили до медичного закладу у тяжкому стані.

умисне вбивство

Петро Скічко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції, зазначив:
 
 «Власника господарства затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України на місці події. Фігурантові вже повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства з особливою жорстокістю. Слідчі, за погодженням з прокуратурою, скерували до слідчого судді клопотання про обрання йому запобіжного заходу – триманням під вартою».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їхав у кювет та перекинувся: у ДТП на Полтавщині дві людини отримали тілесні ушкодження

умисне вбивство

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за пунктом 4 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України.
Тривають слідчі дії.

умисне вбивство
 

Довідково. За вчинення умисного вбивства з особливою жорстокістю Кримінальним кодексом України передбачено покарання –  від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

умисне вбивство


Схожі матеріали:
👁 370
Категорія: Події
Теги: умисне вбивство, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ