Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2019

Цифрове (електронне) піаніно


Цифрове піаніно - нова і доки вища ступінь розвитку синтезатора як виду


Електронне цифрове піаніно - сучасний музичний інструмент, результат симбіозу традиційного дизайну і цифрових технологій, які породили приголомшливо багатофункціональний гібрид, фортепіано, здатне перевершити за якістю свого акустичного попередника і замінити цілий ряд інших акустичних інструментів.

Його переваги - це, передусім, універсальність і практичність, і, по-друге - найраціональніше співвідношення вартості і всього того, що отримує музикант, купуючи цифрове піаніно. Для того хто мріє придбати такий музичний інструмент, то широкий асортимент цифрових піаніно завжди в наявності є в музичному салоні "Шлягер"  https://shlyager.te.ua/klavishni-instrumenti/cifrovi-fortepiano/


Цифрове (електронне) піаніно
 

Еволюція електропіаніно

Цифрове піаніно - нова і доки вища ступінь розвитку синтезатора як виду.

Перші електронні клавішні були не найзручнішими і функціональними інструментами, які могли видавати обмежену кількість звуків і займали колосальне місце в просторі. На першу половину ХХ припав період пошуку, становлення і вдосконалення аналогових синтезаторів, які істотно зменшилися в розмірах і навчилися відтворювати органні тембри. Друга половина століття ознаменувалася стрибком розвитку цифрових технологій в області звуку.

Завдяки ньому стало можливим багато що, до чого прагнули музиканти - інструменти стали коштувати дешевше, їх можливості багаторазово розширилися, а універсальність стала однією з основних якостей, що визначають долю інструменту і музиканта.

На сьогодні вершиною технічного вдосконалення синтезатора стало цифрове піаніно, яке має усі переваги акустичного інструменту і цифрових технологій в області звуку.

При збереженні багатьох функцій обробки, що надаються звичайними синтезаторами (автоакомпанемент, всілякі ефекти, повчальні і розважальні програми), максимальна увага приділена звучанню і реалістичній дії безпосередньо клавіатури.

Конструкція і особливості електронного піаніно

Цифрові піаніно діляться за призначенням:
  • сценічне
  • початкового рівня
  • для творчості
  • професійні
Більшість моделей цифрових піаніно набули рис традиційного піаніно - з корпусом, деками, які виконують здебільшого декоративну функцію, оскільки за звучання відповідають цифрові модулі звукостворення.

І, проте, корпус дорогих професійних моделей виготовляють з натурального підготовленого дерева, яке має не лише декоративні, але і акустичні властивості, що покращують звучання інструменту.

Існують і портативні форми цифрових фортепіано з повною 88-клавішною клавіатурою.

Про клавіатуру сучасних цифрових піаніно варто говорити окремо - це, напевно, найбільше досягнення творців інструментів подібного роду. Практично усі моделі оснащені справжньою дерев'яною молоточковой механікою. Вона відтворює динамічні і фізичні можливості клавіатури акустичного інструменту, дарує реалістичні відчуття, допомагає добитися віртуозності у виконанні навіть найскладніших творів.

Схожі матеріали:
👁 518
Категорія: Прес-реліз
Теги: синтезатор, піаніно, електронне піаніно, Цифрове піаніно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ