Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2022

eFootball 2022 оновиться до версії eFootball 2023 у серпні


Апдейт, як і належить абсолютно безкоштовний


eFootball 2022

Відома своїм сумним запуском eFootball 2022 збирається масштабно оновиться цього місяця. Konami заявила, що незабаром проект поміняє свою назву на eFootball 2023 і отримає кілька нововведень. Про них Konami вирішила поки що не розповідати.

Старт eFootball став одним із найжахливіших в історії Konami. За кілька днів у мережі з'явилася величезна кількість роликів та зображень з багами, а її безкоштовне розповсюдження не врятувало від численного хейту спільноти, що люблять старий PES.

Епоха футбольних симуляторів кардинально змінюється: торік PES, а цього FIFA. З наступного року FIFA перейде під крило інших розробників, можливо, це 2K Games, а Electronic Arts займеться розвитком EA Sports FC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 кулерів для процесорів: від бюджетних до флагманських

Відгуки eFootball 2022 так і не повернулися до нормальної позначки: 26% позитивних із 37 тисяч оглядів за рік. Так, проект зміг дещо зміниться, майже за рік доопрацювання, проте фізика, графіка, і сама оптимізація залишилася на посередньому рівні. Якби ця гра коштувала грошей, це було б недозволено.

Подивимося, що принесе із собою оновлення 2023 року. Якщо розробники не сфокусуються на покращенні графіки та оптимізації — я знаю, які відгуки можна очікувати від спільноти.

Схожі матеріали:
👁 577
Категорія: Технології
Теги: eFootball, eFootball 2022




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ