Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.01.2024

Компанія "Українська бронетехніка" показала оновлений бронеавтомобіль "Новатор-2"


Захист залишився на тому ж рівні, що й у попередній версії, машина витримує кулі 7,62 мм.


оновлений бронеавтомобіль "Новатор-2"

Компанія «Українська бронетехніка» показала оновлений варіант свого бронеавтомобіля «Новатор-2» у 10-місній версії, який отримав низку удосконалень, у тому числі для створення інших машин на його базі.

10-місний «Новатор-2» не набагато більший за п'ятимісну версію - довжина зросла всього на 10 см, з 6,4 до 6,5 м. Основні зміни стосуються тієї частини машини, яка раніше була кузовом пікапа - тепер вона вся зашита бронею і встановлені бронескла товщиною 5 см. Також встановлені додаткові крісла із протимінним захистом. Для можливості евакуації, а також як додаткова точка для ведення вогню, в задній частині встановлений люк.

оновлений бронеавтомобіль "Новатор-2"

Зросла споряджена маса машини з 7945 кг до 9660 кг. Збільшилася і вантажопідйомність із 1845 кг до 3340 кг. Посилено задній та передній мости, проведені роботи з підвіскою, ззаду встановлені ресори, також встановлені дві пари амортизаторів та по пневмобалону на кожний бік, що має позитивний вплив на комфорт екіпажу та можливість регулювати підвіску та висоту кліренсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові інженери створили новий мобільний комплекс ППО встановивши на бронетранспортер М113

Захист залишився на тому ж рівні, що й у попередній версії, машина витримує кулі 7,62 мм. V-подібне днище витримує одночасний підрив двох гранат РГД-5, а броньоване скло здатне витримати влучення з 12,7-мм кулемета.
оновлений бронеавтомобіль "Новатор-2"

На даху машини можна встановити поворотну платформу з бойовим модулем з будь-яким кулеметом 12,7 мм. Крім того, для захисту від FPV-дронів планується захищати машини купольними системами радіоелектронної боротьби.

 


Схожі матеріали:
👁 195
Категорія: Технології
Теги: бронеавтомобіль, бронемашина, Бронетехніка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ