Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2024

Потужна мікрохвильова зброя CHIMERA успішно пройшла польові випробування


Під час випробування CHIMERA, система використовувалася для стрільби спрямованою енергією за безліччю цілей.


Потужна мікрохвильова зброя CHIMERA

Компанія Raytheon успішно завершила польові випробування потужної мікрохвильової зброї CHIMERA. У ході випробувань CHIMERA застосувала спрямовану енергію до різних варіацій цілей та продемонструвала управління вогнем, захоплюючи та супроводжуючи повітряні цілі.

Система CHIMERA, потужна мікрохвильова система захисту об'єктів великої дальності, призначена для стрільби по безлічі цілей на середній та дальній дистанції. Будучи наземною системою, вона має більшу потужність, ніж інші системи HPM і здатна протистояти повітряним загрозам зі швидкістю світла.

Під час випробування CHIMERA, система використовувалася для стрільби спрямованою енергією за безліччю цілей. Система продемонструвала можливість вражати цілі на середніх та далеких дистанціях, використовуючи енергію, що переміщається зі швидкістю світла. Випробування також були покликані довести можливості комплексного управління вогнем системи, включаючи виявлення та супровід цілей до їхнього знищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські ударні безпілотники Cobra, дальністю 300 км, вже тестують на передовій
 
«Потужні мікрохвильові системи – це економічно ефективні та надійні рішення, які відіграють важливу роль у багаторівневій обороні, збільшуючи глибину поразки та надаючи бійцям більше можливостей для швидкої поразки супротивника», – сказав Колін Уїлан, президент відділу передових технологій компанії Raytheon.

«Успішне випробування CHIMERA є свідченням нашої прихильності до розробки некінетичних рішень, які можуть протистояти все більш складним загрозам».

Потужна мікрохвильова зброя CHIMERA

CHIMERA є частиною програми спрямованої енергетичної фронтової електромагнітної нейтралізації та ураження (DEFEND), яка є спільною роботою з проектування, створення та тестування систем HPM для розгортання на передовий.

Схожі матеріали:
👁 191
Категорія: Технології
Теги: зброя, мікрохвильова система, мікрохвильова зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ