Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2024

Archer перетворює міські перевезення за допомогою електричного повітряного таксі Midnight


Прототип Midnight може злітати, зависати, повертатися та маневрувати, як мультироторний дрон


Електричне повітряне таксі Midnight

Компанія Archer Aviation оголосила, що її електричний літак вертикального зльоту та посадки Midnight (eVTOL) завершив перший етап програми льотних випробувань. Archer's Midnight досяг цієї важливої віхи лише за три місяці.

Акумуляторна система Midnight була модернізована і тепер включає деякі з перших високовольтних акумуляторних блоків, вироблених Archer, на її підприємствах в Сан-Хосе, штат Каліфорнія, що є важливим кроком на шляху компанії до готовності до виробництва. Компанія близька до завершення свого першого повноцінного польоту на крилі та розпочне пілотні випробування цього року.

Фаза 1 програми льотних випробувань Midnight охоплювала низку складних польотних маневрів та місій зі збору даних. Наступним кроком є етап 2, який включає розширення діапазону польоту літака за рахунок поступового збільшення його швидкості до тих пір, поки він не досягне повного переходу на крило. Це важлива віха для будь-якого літака з вертикальним зльотом та посадкою, оскільки він демонструє свою здатність ефективно злітати, приземлятися вертикально та здійснювати крейсерський політ.

Після завершення цього етапу літак перейде до фази 3, де він виконуватиме моделювані комерційні маршрути, щоб продемонструвати свою експлуатаційну готовність.

«За чотири роки льотних випробувань наша команда спромоглася зібрати величезну кількість даних і знань, які дозволяють нам швидко просунути Midnight до сертифікації. Зосередження нашої команди на безпеці привело нас туди, де ми знаходимося сьогодні, і що дозволить нам досягти того, чого досі не зробила жодна інша компанія у світі, – доставити електричні повітряні таксі до міст по всій території США та по всьому світу». , - Заявив засновник і генеральний директор Archer Адам Гольдштейн.


Електричне повітряне таксі Midnight
 

Прототип Midnight може злітати, зависати, повертатися та маневрувати, як мультироторний дрон, а також нахилятися для прискорення. У прототипі використовуються одні з перших високовольтних акумуляторів Archer, які вони виробляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї показали новий ударний безпілотник-невидимку CH-7, висота польоту до 15 000 м може запускати важкі ракети

Мета - продемонструвати перехід із режиму зависання в крейсерський режим, нахиляючи шість передніх гвинтів уперед і переходячи в ефективний режим польоту, що дозволить йому пролітати до 160 км. між зарядками батареї на швидкості до 241 км/год. Archer зосереджений на забезпеченні більш коротких перельотів на 80 км по місту, саме тут електричні повітряні таксі можуть бути найбільш корисними як доступні високошвидкісні транспортні засоби.

Основне завдання Archer Aviation – перетворити міські перевезення за допомогою електричного повітряного таксі. Вони прагнуть замінити 60-90-хвилинні поїздки машиною 10-20-хвилинними польотами на електричному повітряному таксі, які є безпечними, екологічними, малошумними та конкурентоспроможними за вартістю з наземним транспортом.

 


Схожі матеріали:
👁 694
Категорія: Технології
Теги: повітряний транспорт, eVTOL, літак, повітряне таксі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ