Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.09.2021

Багатозадачний дрон для доставки RDSX, швидко доставить ваше замовлення, без пошкоджень товару


Компанія A2Z Drone Delivery створила спеціальний дрон з вбудованим механізмом доставки вільного падіння


Компанія A2Z Drone Delivery створила спеціальний дрон з вбудованим механізмом доставки вільного падіння. За рахунок швидкості і оперативності дрона, за короткий час клієнт зможе отримати свою посилку без пошкоджень з висоти до 45 метрів над зазначеним місцем призначення.


дрон
 

Компанія A2Z Drone Delivery раніше здійснювала доставку дронами компанії Coca-Cola. У чому суть доставки дроном з механізмом вільного падіння? Це швидкий безпечний спосіб, який може скинути вашу посилку над зазначеним місцем призначення в зручне для вас час. Бортовий комп'ютер і сенсорна платформа моніторять місцезнаходження посилки, коли вона знаходиться поруч із землею, потім зупиняє її до контрольованої плавної зупинки перед тим, як опустити на зазначену клієнтом точку. Для захисту товарів компанія використовує спеціальні ящики, які не ушкоджуються при падінні і зберігають цілісність посилки.

Велика кількість потенційних клієнтів турбуються з приводу сильного шуму і порушення їх приватності під час доставки. Розробники обіцяють вирішити цю проблему, що призведе до швидкого вирішення використання дронів в житлових приміщеннях і забезпечить приватність кожного клієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова система приводу електричного велосипеда не вимагає ніяких ланцюгів або ременів

Крім основних функцій доставки, RDSX тестується для виконання завдань з доставки посилок з берега на корабель, операцій швидкого реагування, а також розгортання і вилучення наземних датчиків. Дрон оснащений безліччю датчиків: парою камер, системою датчиків LiDAR і ковшовими батареями для скорочення часу простою між рейсами.

Один з розробників дрона поділився, що механізм вільного падіння, мінімізує час знаходження дрона на станції, скорочує час простою і забезпечує безпеку планера, його корисного навантаження і клієнтів, які отримують посилки, що підтверджує високий професіоналізм.

Схожі матеріали:
👁 1000
Категорія: Технології
Теги: Дрон, автономний дрон, доставка вантажів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ