Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.07.2021

Будинок пристарілих для хворих на хворобу Альцгеймера


Щорічно з хворобою Альцгеймера стикаються тисячі людей похилого віку


Хвороба Альцгеймера - хронічне порушення роботи нервової системи, яке супроводжується пошкодженням функції пам'яті та уваги, а також порушеннями сну, занепокоєнням, часто депресією. Даний недуг уражає людей похилого віку, і не піддається лікуванню. Хронічний перебіг цієї хвороби можна пригальмовувати, використовуючи симптоматичне лікування, а також різні техніки поліпшення уваги і пам'яті.
 

Догляд за літніми людьми з хворобою Альцгеймера
 

Догляд за літніми людьми з хворобою Альцгеймера

Люди, які страждають цим захворюванням, часто стають безпорадними і вимагають постійної допомоги навіть у виконанні повсякденних справ. Складнощі може представляти практично будь-яке завдання - самостійне харчування, підтримання гігієни, спілкування з людьми. І чим далі прогресує хвороба, тим складніше стає людині. Тому всі турботи про її здоров'я, благополуччя та безпеку лягають на плечі рідних.

Часто, щоб забезпечити літній людині повноцінний догляд, родичі звертаються в будинок для людей похилого віку. Там фахівці працюють з людьми, котрі страждають хворобою Альцгеймера і допомагають їм боротися з уже наявними порушеннями.

Переїзд в приватний пансіонат, для людей похилого віку, часто дається не просто. Складно прийняти таке рішення і умовити старого змінити місце проживання. Але, як показує практика, такий вибір практично завжди є вірним, адже в першу чергу це дозволяє самому хворому отримати таку необхідну допомогу.

Для того щоб полегшити або повністю звести на нівець деякі симптоми хвороби, лікарі використовують спеціальні медикаменти: заспокійливі, снодійні (при порушеннях сну), що підвищують увагу і пам'ять. Також активно застосовуються заняття, які дозволяють природним чином тренувати пам'ять і здатність концентрувати увагу. Наприклад, пансіонат "Пори Року" https://dom-zabot.com.ua/ua/budinok-prestarilikh-kijiv в місті Київ, організовуючи дозвілля для своїх постояльців, використовує методи арт-терапії, настільні ігри, для тренування пам'яті та поліпшення концентрації уваги.

Щорічно з хворобою Альцгеймера стикаються тисячі людей похилого віку. Всі вони потребують допомоги, яку можуть надати тільки фахівці. І кожна сім'я, яка прагне подбати про свого літнього родича, повинна розглянути можливість розміщення його в спеціалізованому закладі. Адже турбота про близьких, підкріплена любов'ю і повагою - це наш обов'язок.

Відвідайте сайт автора - https://dom-zabot.com.ua/ua/pro-nas



Схожі матеріали:
👁 1526
Категорія: Прес-реліз
Теги: Догляд за літніми людьми, хвороба альцгеймера, приватний пансіонат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ