Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2021

Електричний мікрокар CT1 зможе змінити свою ширину всього лише одним натисненням кнопки


Електричний мікрокар CT1 зможе змінити свою ширину всього лише одним натисненням кнопки і втиснутися на будь-який парковці


У нинішніх мегаполісах досить-таки складно зайняти нормальне місце для паркування і це є популярною проблемою серед водіїв. На щастя, ізраїльський технологічний стартап City Transformer покликаний вирішити цю проблему.

Двомісний електрокар може змінювати свої розміри всього лише натисненням необхідної кнопки і тим самим зменшить завантаженість доріг, а також, переосмислити міську мобільність в сучасних містах-мільйонниках. Як заявляє компанія City Transformer, їх електромобіль є першим суперкомпактним в своєму роді і не має аналогів.

Електрокар CT1 має закритий безпечний високоякісний салон з кондиціонером і розсувні двері. Що відрізняє CT1 від інших електрокарів невеликих розмірів? Він оснащений унікальною технологією зміни ширини, навіть перебуваючи в русі.

«Зміна форми» дозволяє уникнути автомобілю багатьох транспортних колапсів. Маса електрокара досить невелика, 450 кг і відкриває для свого користувача екологічно чистий вид транспорту. Автомобіль має унікальну запатентовану складну платформу і володіє мінімальними викидами CO2, за рахунок меншої кількості деталей у порівнянні зі стандартними автомобілями.

Електричний мікрокар CT1
 

Електрокар має дві грані максимальної швидкості: в розкладеному стані 90 км / год, і в складеному - 40 км / год з розрахунковим діапазоном від 120 до 180 км. Швидка зарядка дозволяє заряджати електрокару на 80 відсотків всього лише за 30 хвилин і на 100 відсотків - за 45 хвилин. Модель CT1 оснащена двома двигунами на задніх колесах і повністю електричною трансмісією.

Електричний мікрокар CT1
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Використання тепла підземних автостоянок для обігріву квартир

Ширина мікрокара всього лише 140 см і він може зменшитися з 250 см до 100 см за рахунок заправки середній частині і ковзання в умовах інтенсивного руху, що дозволяє поміститися майже в будь-якому паркувальному місці. Електрокар середньої вартості в порівнянні з іншими автомобілями і доступний за 14 650 доларів. Уже в найближчі роки компанія планує запустити свою новинку в продажу і дуже сподівається на успіх.

Схожі матеріали:
👁 434
Категорія: Технології
Теги: електрокар, автомобіль, стартап, електромобіль міні-електромобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ