Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2022

Електромобіль Tesla Model Y отримав найвищий безпековий рейтинг IIHS


Model Y, остання з випущених моделей компанії, вже проходила випробування на безпеку у минулому та отримала п'ять зірок у тесті


Основна незалежна організація, що проводить краш-тести автомобілів у США, страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS), опублікувала результати випробувань Tesla Model Y та підтвердила найменшу ймовірність серйозних травм при аварії.

Електромобіль Tesla Model Y отримав найвищий безпековий рейтинг
 

Tesla відома як технологічний виробник автомобілів і наголошує на «кумедному» аспекті своїх автомобілів за допомогою відеоігор та інших розваг, але безпека насправді є її головним пріоритетом. Електромобілі Model S, та Model X досягли 5-зіркового рейтингу безпеки з одним із найнижчих показників ймовірності серйозних травм з будь-коли існуючих.

Нещодавній краш-тест Інституту IISH знову довів, що Tesla приділяє велику увагу не лише автопілоту та розважальним програмам для водіїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні створять пересувні зарядні станції для електричного автотранспорту

Електромобіль класу люкс Tesla Model Y 2021 заслужив премію Top Safety Pick+. Кросовер отримав найвищу оцінку у всіх категоріях, за винятком фар головного світла – вони були визнані «задовільними».

Model Y, остання з випущених моделей компанії, вже проходила випробування на безпеку у минулому та отримала п'ять зірок у тесті Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA) США.

 


Схожі матеріали:
👁 497
Категорія: Технології
Теги: Tesla Model Y, електромобіль, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ