Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2022

Tesla показала версію електропікапа Cybertruck, що готується до масового виробництва


Tesla зменшила розмір передньої частини, збільшивши розмір вітрового скла


Tesla хоче почати виробництво Cybertruck, хоча поки що неясно, коли, попередні терміни, початок 2023 року. Тим не менш, розробка електричного пікапа продовжується, про що свідчить прототип, знятий співробітником Tesla, який практично готовий до виробництва.

електропікап Cybertruck
 

Він має єдиний двірник вітрового скла, чиє вихідне положення вертикальне, поруч із лівою передньою стійкою, пара великих традиційних бічних дзеркал, які здаються зробленими з незабарвленого пластику без видимих ​​дверних ручок. Колеса, які виглядають як набір Aero від Model 3 (без аеродинамічних чохлів) та дуже цікава можливість відкриття багажника.

Говорять, що автомобіль виглядає трохи менше, ніж той, що спочатку показав Tesla, але ходять чутки, що виробник може запропонувати Cybertruck двох розмірів. Можливо, Тесла не став цього робити і просто зробив один Cybertruck, який не такий великий, як прототип.

Tesla також зменшила розмір передньої частини, збільшивши розмір вітрового скла. Справді схоже, що немає можливості відкрити багажник, але автомобіль, напевно, матиме його, і передбачається, що вся передня частина може піднятися убік.

електропікап Cybertruck
 

Цей Cybertruck також має більший отвір у передньому бампері, і весь бампер здається трохи більшим і нижчим, ніж раніше. Це, ймовірно, допомагає з його аеродинамічних характеристик, але також обмежує його кут в'їзду на бездоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pininfarina Shanghai розробила автономну електровантажівку Xingtu з голосовим помічником

У нього також немає видимих ​​дверних ручок. У початковому прототипі справді були дверні ручки, які висувалися, коли автомобіль був розблокований, але, схоже, Tesla відійшла від цього дизайну.


електропікап Cybertruck
 

Щодо коліс, немає впевненості, якого вони розміру — шини не виглядають 35-дюймовими, можливо, вони трохи менші, можливо, 33-дюймові. І диски можуть бути тими, з якими автомобіль продаватиметься, хоча вони напевно отримають якесь аеродинамічне покриття, що відповідає стилю автомобіля.

 


Схожі матеріали:
👁 326
Категорія: Технології
Теги: Cybertruck, Tesla, електромобіль, електричний пікап




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ