Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.03.2019

Фарбування омбре на каштанове волосся


Найбільш затребувані типи ефекту омбре


Такий тип фарбування, як омбре, рекомендується виконувати в спеціалізованих салонах для того, щоб результат вас задовольнив.

Що таке омбре?

Подібна техніка має на увазі використання декількох тонів фарбування, іноді досить контрастних, які дозволяють отримати незвичайний результат зачіски з ефектом забарвленого волосся, що відросло. Цей варіант роботи з волоссям перукарі використовують давно, проте популярним він став тільки останніми роками.  Зробити якісне фарбування омбре на каштанове волосся можна в салоні краси "Yana kodentsova" (м. Київ).

Найбільш затребувані типи ефекту омбре

Кожна жінка може підібрати власну варіацію подібної зачіски, виходячи з довжини волосся, структури і базового кольору волосся, а також залежно від форми особи і власних побажань. Так, наприклад варіант переходу від темно-каштанового кольору до світліших відтінків дозволить отримати натуральний ефект вигорілого на морі волосся. "Перетікання" від русяво-попелястого до блонду - освіжить ваш образ, тоді як перехід від темного тону до контрастно-світлого продемонструє бажання жінки до змін в житті. На такий образ складно не звернути уваги!


Фарбування омбре на каштанове волосся
 

Якщо каштановий колір плавно перетікає в яскраво-рудий, то образ виходить сміливий і яскравий. Ще більше креативним варіантом є фарбування, коли природний колір волосся трансформується в пастельні рожеві, блакитні і бузкові відтінки.

Самі непередбачувані експерименти проводять ті жінки, які хочуть проявити свої смаки і переваги у виборі кольору волосся. Для цього рекомендується порадитися з досвідченим майстром, і тоді вдасться досягти саме того ефекту, який хочеться бачити.

Як визначитися з результатом?

Щоб зрозуміти, який ефект хотілося б отримати, важливо просто відповісти на декілька питань. В першу чергу, визначитися у виборі виглядати природніше або креативно. Далі треба визначити рівень, з якого розпочнеться зміна тону і та частина волосся, яка піддасться таким змінам. Забарвлюючи таким чином каштанове волосся, можна верхню частину злегка тонувати напівперманентним фарбуванням, щоб отримати більше блиску. Нижню частину, відповідно, освітлити або забарвити стійким барвником.

Той же принцип діє при застосуванні цієї техніки на світлому волоссі. Цікавий варіант виходить при використанні поєднання омбре і градуйованої стрижки, коли чергування світлих і темних пасм надає образу об'ємність.

Схожі матеріали:
👁 1017
Категорія: Прес-реліз
Теги: фарбування волосся, омбре, фарбування, Фарбування каштанового волосся, каштанове волосся




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ