Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2022

Тонування волосся: зміни без наслідків


Відмінність тонування від фарбування волосся


Тонування волосся: зміни без наслідків

Тонування - неагресивний метод фарбування волосся з використанням фарб без проникаючої здатності та вмісту окислювачів.

У яких випадках жінки вдаються до тонування?

Якщо:  
  • змінюють колір на 2-3 тони, остерігаючись використовувати забарвлювальні засоби з агресивними компонентами;   
  • задумали оживити натуральний колір, додати йому інтенсивності, соковитості та блиску;   
  • планують досягти плавного переходу кольору між різними відтінками;   
  • результат фарбування потрібний на короткий термін.

Відмінність тонування від фарбування волосся

Професійні тоніки, які використовуються при тонуванні волосся майстрами салону краси Fastline Studio, під час нанесення обволікають поверхню волосся, надаючи йому потрібний колір, при цьому:
  • не вступають у хімічну реакцію зі шкірою голови та волоссям;    
  • не проникають у волосяну структуру;    
  • не змінюють колір ізсередини.

Класифікація видів тонування

Умовно можна розділити на 3 групи за ступенем проникнення барвника.
 
✔️ Лайт. Тоніки з мінімальним закріплюючим ефектом. Вже після першого миття голови колір починає змиватись. Стійкість 1 – 2 тижні.;

✔️ Стандарт. Використовуються тоніки без окислювачів (аміаку, перекису водню). До їх складу зазвичай входять поживні компоненти та вітаміни, які благотворно впливають на стан та зовнішній вигляд волосся. Стійкість 1 місяць.;

✔️ Інтенсивний. У складі тоніків для інтенсивного тонування містяться незначні обсяги аміаку - цей фактор дозволяє зберігати колір відносно тривалий час. Стійкість 2 – 3 місяці.

Плюси тонування

Бажаний колір без шкоди для волосся Як ми вже згадували, у складі тонувальних засобів відсутні проникні компоненти - аміак (NH3) і перекис водню (H2О2).

Волосся кріпче на 30%. Результат можливий завдяки тому, що до професійних засобів входять поживні компоненти, вітаміни і добавки, що доглядають волосся.

Сяючий блиск і гладкість. Результат досягається за рахунок вмісту спеціальних компонентів, що розгладжують лусочки у структурі волосся.

Додатковий захист. Після процедури на волоссі утворюється тонка плівка, саме вона рятує від руйнівного впливу факторів навколишнього середовища: ультрафіолету, гарячого повітря від фена тощо.

Відсутні обмеження для фарбування. Так як процедура тонування волосся досить м'яка і неагресивна, то вона не заборонена для жінок на будь-якому терміні вагітності, а також дозволена матерям-годувальницям.

Фарба легко змивається. Якщо результат не збігся з Вашими очікуваннями, то не варто хвилюватися, бо небажаний колір змиється досить швидко. Імовірність такого розвитку подій після фарбування в салоні краси Fastline Studio є сумнівною — практично в 100% випадках клієнти залишаються задоволені кінцевим результатом.

Схожі матеріали:
👁 416
Категорія: Прес-реліз
Теги: фарбування волосся, тонування волосся




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ