Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2023

Geely розпочав випробування найбільшого п'ятимісного електричного повітряного таксі eVTOL


Китайський автовиробник Geely має серйозні плани на міський повітряний простір.


П'ятимісне електричне повітрянетаксі eVTOL

Технічний демонстратор Aerofugia AE200 є повнорозмірним п'ятимісним прототипом повітряного таксі eVTOL з похилими силовими установками. Китайський автовиробник Geely має серйозні плани на міський повітряний простір.

Aerofugia – повномасштабний прототип, який вже проходить випробування в повітрі, створений на основі деяких з пізніших проектів eVTOL, розроблених командою Terrafugia.

Технічний демонстратор серії AE200 є п'ятимісним електричним повітряним таксі з широким верхнім крилом і чотирма довгими силовими установками, кожна з пропелером на кожному кінці. Передній ряд гвинтів може повністю нахилятися горизонтально для крейсерського польоту, а дві внутрішні гондоли з'єднані заднім крилом і відходять назад у вертикальні хвостові стабілізатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безповітряні шини Bridgestone практично неруйнівні на дорозі

Як і інші китайські компанії, що виробляють eVTOL, Autoflight і TCab Tech, Aerofugia планує вийти на ринок з пілотованим дизайном, а не відразу переходити до автономних повітряних таксі, які eHang вже використовує для перевезення пасажирів.


П'ятимісне електричне повітрянетаксі eVTOL
 

Geely є лише сьомим за величиною автовиробником у Китаї, але, як і раніше, продає більше двох мільйонів автомобілів на рік, а річний дохід становить близько 14 мільярдів доларів. Як материнська компанія Aerofugia вона пропонує величезні виробничі потужності. Таким чином, Aerofugia безперечно може стати дуже важливим гравцем у цій галузі.

Схожі матеріали:
👁 301
Категорія: Технології
Теги: повітряне таксі, eVTOL, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ