Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2022

Гібридний дрон ATLIS здатний доставити важкі вантажі на великі відстані


ATLIS використовує шість електричних гвинтів з фіксованим кроком для зльоту та посадки


Гібридний дрон ATLIS здатний доставити важкі вантажі

У місцях з нерозвиненою, пошкодженою або обмеженою інфраструктурою перевезення вантажів може бути надзвичайно складним, ризикованим, дорогим і повільним. Іноді потрібний простий пристрій доставки товарів, води, наметів, ліків чи інших припасів. Корпорація Aergility працює над автономним гібридним БПЛА ATLIS, призначеним для доставки вантажів на великі відстані до важкодоступних або небезпечних районів.

Внаслідок багаторічних розробок та випробувань гібридний вантажний БПЛА вертикального зльоту та посадки ATLIS використовує запатентовану технологію компанії для перевезення вантажу вагою до 227 кг прямо до місця на відстань від 483 до 965 км.

ATLIS використовує шість електричних гвинтів з фіксованим кроком для зльоту та посадки. Рух вперед забезпечується ефективним багатопаливним турбогвинтовим двигуном потужністю 90 кВт, який також заряджає батареї несучих гвинтів у польоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепція нового транспорту AirYacht дозволить подорожувати як небом, так і морем

У прямому польоті підйомна сила забезпечується невеликим кордовим крилом і потоком повітря через гвинти, що несуть, як у автожиру. Кероване авторотування дозволяє ATLIS підтримувати підйомну силу та управління польотом, змінюючи оберти ротора, споживаючи нульовий заряд батареї. Крейсерська швидкість дрону становить 160 км/год.

Гібридний дрон ATLIS здатний доставити важкі вантажі
 

Він перевозить вантаж усередині свого відсіку об'ємом 1132 літри, який можна відкрити ззаду літака для полегшення навантаження та розвантаження. ATLIS призначений для оперативної доставки вантажів прямо до місця призначення у місцях з нерозвиненою, обмеженою чи пошкодженою інфраструктурою.

Схожі матеріали:
👁 432
Категорія: Технології
Теги: БПЛА, Дрон, вантажний дрон, автономний дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ