Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2022

Hyundai IONIQ6, встановив "новий стандарт динамічного водіння електромобіля"


Що стосується зовнішнього вигляду, IONIQ6 нагадує щось середнє між Porsche та Audi TT з гладким аеродинамічним дизайном


Hyundai представив свій новий електромобіль IONIQ6

Hyundai представив свій новий електромобіль IONIQ6, встановивши новий стандарт аеродинаміки та енергоефективності електромобілів. Другий спеціалізований електромобіль південнокорейського автовиробника привернув велику увагу та розпродався протягом 24 годин після його випуску.

Hyundai створив серію IONIQ, що поєднує в собі "ION" і "унікальний", як данина поваги прихильності компанії до електричної мобільності. Досі це зобов'язання окупалося: Hyundai IONIQ5 зайняв понад 3% частки електромобілів у США та тільки моделі Tesla, Ford Mustang Mach-E та Chevy BOLT EV/EUV продаються більше.

IONIQ6 встановлений на модульній платформі Hyundai 800V Electric (E-GMP), тієї ж, яка використовується для нагороди IONIQ5. Проте автовиробник старанно працював над тим, щоб його другий спеціалізований електромобіль відповідав його стандарту, покращуючи і без того вражаючий IONIQ5.

За словами Hyundai, його «електрифікований обтічний лайнер» стане одним із найефективніших електромобілів, що з'явилися на ринку, з розрахунковим енергоспоживанням WLTP менше 14 кВтг/100 км.

Hyundai також збільшив запас ходу IONIQ6, електромобіль здатний проїхати 610 км WLTPO на одній зарядці з акумулятором великої дальності 77,4 кВтг.

Hyundai представив свій новий електромобіль IONIQ6
 

Що стосується зовнішнього вигляду, IONIQ6 нагадує щось середнє між Porsche та Audi TT з гладким аеродинамічним дизайном.

Згідно з прес-релізом Hyundai, попередні продажі першого випуску IONIQ6 почалися на ключових ринках (Німеччина, Великобританія, Франція, Норвегія та Нідерланди), і протягом 24 годин електромобіль був розпроданий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська авіаційна компанія «Вектор» розробила вітчизняний гелікоптер ВМ-4 «Джміль»

Hyundai представив свій новий електромобіль IONIQ6
 

Утил Мічау прокоментував досягнення, заявивши, - «Цей надзвичайно високий інтерес та попит на IONIQ 6 First Edition підкреслює лідерство Hyundai в галузі мобільності з нульовим рівнем викидів. IONIQ6 з його аеродинамічно виліпленим силуетом, великим запасом ходу та інтер'єром, що підвищує зручність електромобільності для клієнтів, змінює уявлення про те, яким має бути автомобіль. Ми впевнені, що наші Electrified Streamliner одразу ж залучать європейських клієнтів».

Схожі матеріали:
👁 852
Категорія: Технології
Теги: електротранспорт, hyundai, електромобіль, IONIQ6




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ