Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2024

Hyundai Ioniq 5 вміє їздити боком і розвертатися на місці за допомогою системи коліс, що обертаються


Модуль Mobis e-Corner включає комплексний пакет «In-Wheel», який об'єднує електродвигуни, гальма, рульове управління і підвіску в єдиний блок


Hyundai Ioniq 5

Hyundai Mobis вже кілька років працює над своєю системою коліс, що обертаються, з електронним поворотом. Прототип Mobion з Hyundai Ioniq 5 використовує універсальні високотехнологічні колеса, які ковзають підлогою або паркуванням.

Модуль Mobis e-Corner включає комплексний пакет «In-Wheel», який об'єднує електродвигуни, гальма, рульове управління і підвіску в єдиний блок. На кожному з чотирьох коліс є один блок In-Wheel і вони індивідуально активуються за допомогою передової технології управління Mobis. Чотири колеса можуть рухатися одночасно або в різних напрямках, залежно від бажаного напрямку руху.

Hyundai Ioniq 5

Поверніть кожне колесо на максимальний кут і Mobion зможе котитися вбік. Тримайте передні колеса прямо і нерухомо і прискорюйте задні колеса убік і автомобіль почне розвертатися, обертаючись по колу з центром навколо передньої частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малопомітна крилата ракета великої дальності Storm Shadow/SCALP-EG, дальність польоту 560 км, бойова частина 450 кг

Hyundai Mobis також розробила супутню систему проекції землі, яка висвітлює напрямок руху Mobion на поверхні дороги. Масив освітлення на 360 градусів може проектувати пішохідний перехід на дорогу для пішоходів, виявлених автономним сенсорним обладнанням автомобіля.

Hyundai Ioniq 5

«Mobion є втіленням основних технологій Hyundai Mobis, кожна з яких готова до масового виробництва», - сказав віце-президент Hyundai Mobis і керівник відділу передових розробок Лі Син Хван. "Завжди прагнучи змінити парадигму мобільності за допомогою транспортних засобів, компанія створила Mobion, щоб продемонструвати ключові продукти та можливості".

 


Схожі матеріали:
👁 484
Категорія: Прес-реліз
Теги: електромобіль, hyundai, електротранспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ