Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2022

Ілон Маск планує розпочати виробництво робота-гуманоїда Optimus вже у 2023 році


Маск оголосив, що Tesla тепер віддає пріоритет розробці продукту Tesla Bot


робот-гуманоїд

Ілон Маск вперше назвав терміни виробництва проекту Tesla Optimus, робота-гуманоїда, здатного виконувати спільні завдання. Маск вважає, що компанія Tesla може запустити амбітний проект уже 2023 року.

Коли Tesla оголосила про проект Tesla Bot на своєму A Day минулого року, Ілон Маск представив його як те, що компанія може зробити, використовуючи існуючі розробки та деталі, отримані в результаті розробки технології безпілотного водіння.

На той час це не звучало як пріоритет для Tesla, і багато хто розглядав його в основному як інструмент найму, оскільки автовиробник намагається посилити свою команду ІІ, щоб створити власну повноцінну систему автономного водіння.

За кілька місяців рівень пріоритету проекту швидко підвищився. Маск оголосив, що Tesla тепер віддає пріоритет розробці продукту Tesla Bot, який він тепер називає Optimus, у 2022 році, порівняно з деякими зі своїх майбутніх автомобілів.

Генеральний директор виглядав набагато більш схвильованим проектом та його потенціалом вплинути на нестачу робочої сили та, зрештою, на економіку загалом.

При першому оголошенні про проект Tesla прагнула підготувати прототип робота-гуманоїда до кінця 2022 року, але поки що не йшлося про терміни виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla збирається створити новий електромобіль футуристичного вигляду «спеціальне роботакси»

На заході Tesla Cyber ​​Rodeo Маск вперше озвучив графік виробництва, і він напрочуд агресивний навіть для нього, - «Я думаю, у нас є шанс почати виробництво першої версії Optimus, сподіваюся, у 2023 році».


робот-гуманоїд
 

Маск додав про Tesla Optimus під час заходу, - Це переверне наше уявлення про те, що таке економіка… вона зможе робити в основному все, що люди не хочуть робити. Він це зробить. Настане епоха достатку. Це може бути важко уявити, але коли ви побачите, як розвивається Optimus, і ми подбаємо про те, щоб він був безпечним, а не термінатором, він змінить світ більшою мірою, ніж автомобілі».

Схожі матеріали:
👁 454
Категорія: Технології
Теги: Tesla, Ілон Маск, Tesla Optimus, роботизація робот-гуманоїд




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ